Milyen rendőrnek tanulni? Valaki nem válaszolna pár kérdésre?
Sziasztok:) Ha van valaki aki rendőrnek tanul és tudna kicsit segíteni megköszönném. Mindegy, hogy középiskola vagy egyetem. (rendőr szeretnék lenni)
Köszönöm előre is! :)
Unokatesóm rendőrnek tanul(most 10.-es)
Sok tesijük van +önvédelem órák.Közszolgálati,fegyverhasználati órák.Azt mondja kemény.De kibírja.(Szegya Bekescsaba).Törvényeket be kell vágni,mik a puska vagy bármilyen fegyver pontos részei. Igazábol nagyon szereti(szerintem).Mindig mondja,hogy mit tanultak es igy a hangjábol azt veszem ki hogy szereti csak nehéz.De ha sok kitartásod van,és nem félsz a sok tesitól menj annak,nem rossz szakma.Sok sikert❤
Ugyanazt mondom, mint a 3as. Az nem rendőrnek tanulás, hanem rendészeti szak, de köze nincs hozzá, mivel érettségi után nem lesz rendőr.
A rendőr OKJhez az előbb említett helyeken adnak képesítést, 2 éves szakgimnázium elvégzése után.
Ha nem akarsz járőr lenni 8-10 évig, akkor meg menj az NKEre, de akkor csinálj egy nyelvvizsgát, belügyből emelt érettségit, valamint minimum 4.0 felett legyen az átlagod. Ezek nélkül szóba se állnak veled. A szakgimnáziumnál nem nézik a tanulmányi eredményeket.
Köszönöm :)
Nke-ra jársz? (ha meg szabad kérdezni)
Rendészeti szakgimnáziumba jártál?
Vagy ugyanakkora az esélyem sima gimiből is bekerülni? Bocsi, ha hülye kérdés :)
Én megcsináltam anno a szakgimnáizumot, most NKEre járok levelezősön, munka mellett.
Ha megfogatsz egy jó tanácsot olyantól, aki már 10 éve ezt csinálja.. Az NKEre jelentkezz, a szakgimnáziumot felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!