Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Aki füvet szív és kiderül az...

Aki füvet szív és kiderül az börtönbe is csukhatják?

Figyelt kérdés
Ha pl.én kapok valakitől ingyen és elszívom és kiderül.
2018. nov. 27. 20:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

,,Hát nem tudom, mégsem hallottam még olyat, olyantól aki 20-30 éve csinálja, hogy kialakult volna valami betegsége emiatt, ellentétben a gyógyszerekkel, meg az alkohollal, amik megölnek."

Jaj istenem a szokásos szöveg. Mutassatok már olyat, aki 20-30 éve napi rendszereséggel szív és nincs semmi baja.

2018. dec. 10. 11:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy nem dolgoztál a vendéglátásban, és az építőiparban.
2018. dec. 10. 11:46
 13/16 anonim ***** válasza:

,,Látszik, hogy nem dolgoztál a vendéglátásban, és az építőiparban"

Látszik, hogy nincs semmi tudásod a témával kapcsolatban, legfeljebb annyi, amennyit a dealerek meg a betegesen fű pártiak hangoztattak.

2018. dec. 10. 13:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Pont, hogy van, és nem vagyok az az elvakult gyógyszer fanatista, csak mert az orvosok azt mondják. Nézed a tvt aztán már osztod az észt. Sok dologra jó a fű, sok dolgot gyógyít, nem baj szedd a xanaxot.
2018. dec. 10. 13:23
 15/16 anonim ***** válasza:

,,Pont, hogy van, és nem vagyok az az elvakult gyógyszer fanatista, csak mert az orvosok azt mondják"

Az már beteges mikor valakit gyógyszer fanatistának nevezel. Ne zavarjon, hogy legtöbb esetben például nem is gyógyszert írnak fel, C vitaminnál is C vitaminban gazdag gyümölcsök szedését írják és javasolják, nem C vitamin tabletta szedését.

,,Nézed a tvt aztán már osztod az észt"

Mint ahogy te.

,,Sok dologra jó a fű, sok dolgot gyógyít"

Hát pont, hogy nem a gyógyító hatása miatt támogatják a füvet, hanem fájdalomcsillapító hatása miatt. Sorold már fel a gyógyítóhatásait.

2018. dec. 10. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Mondom én, hogy csak a tvt nézed, és öntöd a baromságokat. Szerinted miért tiltott ez a növény? Azért mert akkor nem profitálna a gyógyszeripar. Öli a rákos sejteket, jó szorongásra, depresszióra, skizofréniára itt most a cbdről beszélek, ami az egyik alkotó eleme a thc mellett.

Aztán milyen káros hatásai vannak doktor úr, mesélj nekem. Miért lenne beteges ennek nevezni? Mikor jön a hidegfront aztán bedurran a kislábujjad, egyből meséled a szomszédnak, hogy hú Marika ilyen meg olyan gyógyszert vettem be, és bevállt. És vannak ilyenek...

2018. dec. 10. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!