A rendőröknek mindenre kiterjedő hatásköre van, munkaidőben, utcán?
A napokban meccs volt nálunk ilyenkor a stadionhoz kis busszal hozzák a készenléti egységeket, és rendőr figyel a kis utcákra is. Amikor a főúton mentem, két csoportjuk kb 5 illetve 7 fős, motorral elhaladva néztek engem, de feltűnően, egyből a rendszámra gondoltam(mindig arra vadásznak, kocsiból is)
Én is néztem rájuk, először tiltásig húztam a gázt, lementem a főút végéig ott megfordultam, majd ismét elmentem mellettük egykerekezve.
Hogyan kezelik az ilyen dolgokat? van ahol ezért rögtön igazoltatnak, és büntetnek valami ürüggyel?
Szerintem neked üldözési mániád van...
Amúgy igen, nálunk már volt rá példa, hogy ezért megcsaptak valakit. Nyílván egy xaros KR-és nem fog közlekedési kihágásért elkapni, mert 1) nem ért hozzá, 2) nincsenek náluk a megfelelő bírság papírok, de egy közlekedési osztályon/alosztályon dolgozó nyakon csap. Amúgy ne arcoskodj a motorral, nekem is van, de nem kell attól még normáltalan módon közlekedni. Ezért rühellik sokan a motorosokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!