SOS! Ma megbuntettek es nem tudom hogyan tovabb (? )
Hát ez a rendőr nagyon rosszul járt el mert joga se lett volna levenni egy érvényes műszakis autó rendszámát, forgalmit. A helyszíni bírság szintén.
A jármű elszállítása és kártérítés megfizettetése lett volna tisztességes és ha normális ember nem büntet kapásból egy 18 éves ifjú gyereket.
Velem előfordult hogy elémentem egy motorosnak aki balról belémjött majd ijedten elhúztam a fenébe friss jogsival. Este kopogtatott a rendőr hogy elismerem e. Persze igen, és megkért hogy rendezzem a motoros kárát. Rendes volt tőle mert több is lehetett volna. Például cserbenhagyás stb és ugrott volna a jogsi is.
#2! Egy 18 éves emberre miért kellene az életkora miatt más büntetési tételt kiszabni, mint egy 23 vagy egy 41 évesre?
Ha nincs jogosítványod, szabálysértési eljárás keretében fogsz még kapni ilyen-olyan büntetéseket. A rendőr a helyszínen lehet, hogy nem említette, mert nem ő jár el az ügyben, de azért számíthatsz rá. Ha csak úgy nem volt jogosítványod, hogy csak otthon felejtetted, de egyébként van, arra is szoktak valami bírságot adni, de azt nem tudom, hogy megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!