Rendőr szeretnék lenni. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gimnáziumba járok es rendőr szeretnék lenni. Ez lehetséges e? És az nem baj e hogy nem rendészeti szakközép iskolát végeztem? Ha igen, akkor milyen iskolába lehetne menni? A válaszotokat előre is megköszönöm!!2016. nov. 15. 16:29
1/10 anonim válasza:
háát sünnek születni kell. ha úgy érzed elég hülye vagy és semmi máshoz nincs érzéked akkor biztos befogadnak közéjük.
3/10 anonim válasza:
igen de a sünök még ennél is egyszerübbek.
4/10 anonim válasza:
#2 de te is sün vagy .az elsőre azt írod utolsó.azért mondom a kérdezőnek ,ha nem oxigén hiányos és nem pusztult rohamosan az agyselytje akkor nincs esélye közétek keveredni.
5/10 anonim válasza:
Utolsó, te nagyon egyszerű vagy.
6/10 anonim válasza:
te meg ugyanaz a hülye sün.trafizol? pppp nagy az unalom mi?ez van ha máshoz nem értesz
7/10 anonim válasza:
Szerintem neked kéne rendőrnek menni, nem a kérdezőnek. "Agyselyt"
8/10 anonim válasza:
Mivel senki nem adott ide normalis választ ezert en probalok segiteni😊
De akar tobbet is kérdezhetsz üzenetben,mert tudom mi hogyan megy.
Mivel elvégzed a gimit,az ad érettségit. Érettségi utan pedig mehetsz rendészeti szakkozepiskolaba (Körmend,Adyliget,Miskolc,Szeged) vagy egyetemre (NKE). A rendészeti szakközépiskola 2 éves,az egyetem 3-4. A szakközépiskolások ormesterkent kezdenek (tiszthelyettes) míg az egyetemen végzettek hadnagyként (tisztek). 😊 Ha kérdésed van akkor bátran irjal
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2016. nov. 16. 13:57
10/10 anonim válasza:
megsúgom neked a legegyszerűbbet, ami lehetséges, h rendőr lehess: jelentkezz határvadásznak és majd ott kitanítanak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!