Felvehetnek rendőrtnek, ha színtévesztő vagyok?
Hacsak nem a színlátás helyrehozatala. :)
De egyébként erősen igazad van, akit nem zavar, az ne vegyen. Bár megjegyzem, hogy a világ nemcsak az állásvállalás egészségügyi feltételeiből áll. Nem tudom, ezek a dolgok mennyire személyre szabottak, én, ha felveszem a szemüveget, nagyon harsánynak látom a pirosakat, sárgákat és kékeket - illetve alighanem úgy kéne fogalmaznom, hogy szemüveg nélkül sokkal kiegyenlítettebb a világ. És ez ott, ahol a pirosat és a sárgát veszélyre való felhívásra használják, ez hátrányos lehet.
Ez a 20 éves szenvedés, hogy a feltalálók mindenhol felszólalnak, és soha senki nem módosít jogszabályt, hát ez a végletes impotencia jele a kormányzatokban.
#23 miért olyan rossz?
Nekem ott a helyen
Elvezed h utalnak? Elvezed h barmikor behivhatnak munkaba, mert nincs ember? Elvezed h mindig bent vagy es tobbet keresnek kiszamithato munkaval es szabad hetvegevel a gyarban, mint te? Elvezed, hogy basz..atnak az eloljaroid csak ugy? Elvezed, hogy bepajaszolnak es neked sosincs igazad, mindig a masiknak? Elvezed, hogy te viszed el a balhekat az eloljaroid szobeli parancsai miatt?
Ne varj tovabb, jelentkezz rendornek! :)
Minden munkahelyen szivatják az embert.Ahol nyáron voltam diákmunkán,ott is reggel 9-kor telefonáltak minden előrejeltés nélkül,hogy 9:30-ra menjek be.
Egy rendőr meg elég jól keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!