Felvehetnek rendőrtnek, ha színtévesztő vagyok?
és pl a piros sàrga zöld làmpàt akkor hogy ismered meg?
vagy fékezett e az autó avagy nem
meg a kresszhez elég fontosak a szinek úgy álltalában
Szia!
Szerintem ez azt jelenti, hogy a pontos színtévesztéstől függ. Ennek nagyon sok variációja és nagyon különböző súlyossági foka létezik, ezért kell egyénileg elbírálni. Szóval érdemes utánajárnod, de itt nem fog neked tudni senki válaszolni sajnos, mert ehhez szemész szakorvos kell, sőt lehet hogy speciálisan képzett szakorvos, aki téged megvizsgál. A férjnem a citromsárga-fehér-világoszöld színeket nem tudja egyértelműen megkülönböztetni, pontosabban bizonyos árnyalatokat, de amit a közutakon használnak, azt tökéletesen látja, ezért az ő esetében ez valószínűleg nem lenne kizáró ok (de sosem akart rendőr lenni amúgy).
Hogy jön ide a közmunka?
#2 meg tudom különböztetni a közlekedési lámpák színeit és képzeld,még jogosítványom is van,heti rendszerességgel vezetek.
Pirös-zöld színtévesztő vagyok,a pöttyös ábrák nagyrészét nem tudom
Kiolvasni
"és pl a piros sàrga zöld làmpàt akkor hogy ismered meg?"
Mondjuk onnan, hogy mindig a felső piros, és mindig az alsó zöld? :D
Nem vagyok színvak.Látok a külömbséget a piros és a zöld között.Csak 1-2 árnyalatot keverek,azt is csak akkor,ha miliméter pontossággal egymás mellett vannak.Akkor egybeolvad a 2.
Én itt pl.egy 17-est látok.47 lenne a helyes,de a 4-es alsó részét nem látom,egybeolvad a piros háttérrel
"Hogy jön ide a közmunka?"
Úgy, hogy az is állami köztisztviselő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!