Ma felhívott egy “rendőr” rejtett számról, de én leraktam azzal a zárószóval, hogy anyáddal szórakozzál. Lehet ebből bajom?
Figyelt kérdés
Felhívott egy nő egy órával ezelőtt kb., hogy megkaptam e a csekket,amit gyorshajtásért küldtek, mert 105-el mentem városon belül.
Szerintem nem rendőr volt, hanem egy robot,mivel megállás nélkül beszélt és nem válaszolt a kérdésemre,hogy hall-e engem (3x kerdeztem meg egymas utan,ezutan raktam le). Meg amugy is csak 50-es motorom van,ami maximum 65-el tud menni. (Simson). Szerintetek lehet bajom belole?
2018. szept. 19. 21:40
1/9 anonim válasza:
Nem rendőr volt, hanem szimplán kamu, rendőrség nem kérdez ilyesmit csak küldik aztán kész.
2/9 Koplárovics Béci válasza:
Amíg ismeretlenek hívnak, addig még véletlen sem szabad kiadni semmilyen adatodat. Itt az lehett volna a lényeg, hogy megijedj, megadd az adataidat, hogy "újra" tudják küldeni a csekket, ami természetesen egy kamu.
3/9 anonim válasza:
ez csak egy alkalmazás volt:D valamelyik jó haverod jól kitolt veled:D
felhiv teged ez az applikáció és rögziti a hangodat is!
Juasapp és jokesphone az alkalmazás neve:)
5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2018. szept. 19. 22:35
6/9 anonim válasza:
3.ik valaszolo vagyok,
szivesen és hidd el az az alkalmazás volt ;)
nemsokara mondani fogja neked valaki, aki eljatszotta ezt veled:D
7/9 A kérdező kommentje:
Letoltottem a jokesphonet es a gyorshajto hanggal lettem beszivatva 😂😂
2018. szept. 19. 22:39
9/9 anonim válasza:
A rendőrség nem hívogat ilyen miatt, hanem ajánlott, tértivevényes levelet küld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!