A rendőrségen ha van egy bűncselekmény, a nyomozók miért vannak annyira odáig, hogy valaki aki ellen nincs bizonyíték, vallja már végre be, hogy ő tette a bűncselekményt?
Számtalanszor hallani,hogy a nyomozók szeretnék a beismerő vallomást hallani,képesek olyan emberre is ráfogni,akinek már volt ügye,és/vagy közel volt a cselekményhez,ha nincs bizonyíték,hazugsággal is próbálnak,hogy,minden,több bizonyíték is van ön ellen,nem tud meggyőzőet mondani,tudjuk,hogy ön volt meg ilyenek,hogy az érintett elhigyje,hogy van bizonyíték akkor tényleg és nincs mit tenni,bevallja,közben nem is gondol arra,hogy szinte nulla kézzel fogható bizonyíték van és itt buknak el sokan,van olyan,hogy ártatlanul akarják valakivel ezt csinálni,mert már volt ügye valamikor és erre fogjuk,rá,gondolják.
Mi az a nagyon nagy akármi ami miatt mindig fel akarnák sikerrel deríteni a bűncselekményt?
Ha sikerül felderíteni,ha nem,a rendőr akkor is a munkáját végzi,dolgozik és ugyanúgy megkapja a fizetését.
Esetleg a felderített ügy után,kap valami jutalmat,pénz jutalékot,több lesz a fizetése?
Vagy javul a felderített statisztika ,(ha igen,ez a rendőr alkalmazottat ,miben érinti),vagy miért vannak annyira odáig?
Multkor hallottam ilyeneket,ugye én ehhez laikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!