Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Barátaimmal találtunk egy...

Barátaimmal találtunk egy telefont és nm tudtuk feloldani ezért újra indítottuk és létező adatokat kellett beírni tehát beírták az enyémeket de elvesztek a névjegyek ezért nm tudtunk felhívni senkit aztán vissza raktuk oda ahol volt ez után mi lesz?

Figyelt kérdés
Ez kb 1 hónapja volt ma pedig felhívtak a rendőrök én pedig megijedtem és mindent letagadtam ez után mi lesz?

2018. júl. 25. 12:01
 1/3 anonim válasza:

Szia

Hát elég nagyon hiba volt a rendőröknek hazudni, mivel úgyis kiderül az igazság és akkor te neked lesz rossz.

Valószínüleg a többi barátodat is felhívta a rendőrséget lehet hogy valaki nem tagadta le. Vagy esetleg megkérdezik tőle hogy Te ott voltál e és mivel ugymond fél a rendőröktől ezért igazat mond

Remélem minden rendben lesz

2018. júl. 25. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Butaság volt letagadni azt, amit már régen kiderítettek, hiszen azért téged kerestek meg, mert megtalálták az adataidat a telefonban. Mond el nekik ugyanígy a sztorit és azt, hogy akkor úgy gondoltad, azzal, ha beírod az adataidat akkor megnézheted a névjegyeket és tudsz valakit értesíteni hogy ott a telefon. Hogy megijedtél amikor megjelentek és hülyeséget csináltál azzal, hogy mindezt letagadtad, de azóta rájöttél, hogy mivel nem csináltál semmi rosszat, felesleges volt megijedned tőlük és letagadnod.

Mivel látják azt is a telefonon, hogy nem kezdeményeztél hívást róla - ha nem tetted - akkor nem is próbáltad meg használni a saját szórakozásodra más telefonját. Mond el, hogy pontosan oda tetted vissza ahol találtátok, remélve, hogy így megtalálja aki elvesztette ha már nem tudtál benne segíteni. Ha van gps a telefonban akkor szerintem azt is simán meg tudják nézni, hogy mikor került oda és mikor került el onnan.

Legközelebb ha találsz valami hasonlóan értékeset, akkor vidd be a legközelebbi olyan helyre ahol valaki keresheti, pl. egy önkormányzati épület, könyvtár, rendőrség, önkormányzat, iskola vagy üzlet - ami a legközelebb van. Amikor a gyerekem elhagyta az utcán a cuccát, mert leesett a biciklijéről, akkor én is az útvonala mentén kérdezősködtem, hátha valaki megtalálta és leadta valahol.

De ha még mindig tartasz a rendőrségtől, akkor kérj előtte egy jogvégzettől tanácsot, vagy keress ügyvédet vagy keress rá, hogy az önkormányzatnál hol lehet ingyenes jogsegély szolgálatot találni. Nálunk havonta egyszer van csak ilyen, de biztosan tudnak segíteni neked ha azonnali tanács kellene, hogy akkor kihez fordulj a kérdéseddel.

2018. júl. 25. 12:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"feloldottuk"

Már nem azért de ha le van zárva hogy oldottátok fel? Az nem feloldás hanem gyári visszaállítás. A telefon nem is kér semilyen adatot. Kamu az egész.

2018. júl. 25. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!