Meddig maradhatna fent a rend ha nem lenne rendőrség?
Figyelt kérdés
Mostanában olvastam, hogy tömeges leszerelési hullám várható például a túlóradíj eltörlése végett, persze nem tudom ebből mennyi igaz. Pár hozzászóló egyes oldalakon egyenesen isteníti az ötletet ha nem lennének rendőrök, mert szerintük nincs szükség rájuk. Ti hogyan vagytok ezzel? Mert szerintem eléggé durva kijelentés az, ha valaki azt mondja nem kellenek, megvan az ország nélkülük is...2018. júl. 23. 10:54
1/1 anonim válasza:
az autósok nyugodtan mehetnek ész nélkül. nem lenne több traffipax! ezek a "rend"őrök másra úgyse voltak jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!