Nyugatabbi nagyvárosokban is ilyen sok térfigyelő kamera van?
Ha az lett volna a kérdésem, hogy Xy városban miért nincs térfigyelő rendszer, akkor is nekem támadtatok volna, csak akkor arról szóltak volna a válaszok, hogy minek az, semmit se ér, nagyon drága és alig ér valamit.
A lényeg, hogy ellentmondjatok a kérdezőnek, bolondnak nézzétek, a kérdezőt és a kérdést minősítsétek.
Azt veszem észre, ez az oldal egyre inkább arról szól, hogy na, így névtelenül le lehet vezetni a feszkót a másik emberen.
Nemcsak a saját kérdéseimnél; más kérdéseknél is kb mindnél ott van a kérdező/kérdés minősítése.
Csak ennyi erővel be lehet zárni az oldalt:
- nézd meg a neten,
- menj orvoshoz, az időpontodig meg minek foglalkozol vele,
- vidd szerelőhöz, amíg vissza nem kapod, minek foglalkozol vele,
- vele beszéld meg, ha nyilvánvalóan nem lehet, akkor is
- és egyébként is, ez miért érdekel / miért foglalkoztat / miért aggódsz érte (miért vannak érzelmeid?)?
Utcán vagy, közterületen, mi a sértő abban, hogy egy kamera felvesz, amúgy elég szigorú előírásokat betartva (nem hozható nyilvánosságra a felvétel, csak körözés kiadása esetén, X napon belül le kell törölni, ha nincs semmi incidens stb...)? Ha rád nézek az utcán, azzal is a lelkedbe gázolok?
Mivel nem lehet minden sarokra rendőrt tenni, ez egy kompromisszumos megoldás. Nem fogja el a két kezével a rosszcsontokat, de a kép alapján odaküldhetnek rendőrt, vagy azonosíthatják az elkövetőt.
Elég sok bűnözőt juttatnak börtönbe a kameraképek alapján, akik akár a te szeretteidet is kirabolhatják, meglophatják, megverhetik másnap, ha a csúnya, gonosz kamera miatt nem kapták el volna! Gondolkodjunk már, tényleg.
Raboltak már ki ismerőst kamerától 5 méterre, ismerős el lett hajtva, hogy a kamera pont nem arra nézett.
Rengeteg a rossz tapasztalat ezekkel a szutykokkal, a pénzt viszik csak.
"Nyugatabbi nagyvárosokban is ilyen sok térfigyelő kamera van? "
Nem nincs, Ezért dolgozik arrafelé a fantom,itt csak átutazóban volt.
A viccet félretébe egyébként látszik abból is,hogy mennyire visszaélnek a kamerafigyelő emberek.
Amúgy statisztikailag a kamera mentes helyeken sincsen nagyobb bűnözés ezért aztán valószínűleg ezeket másért vetették be,lehet az a lényege, hogy pont hozzászokj,aztán bárhol megfigyeljenek,akik akarnak.
"Utcán vagy, közterületen, mi a sértő abban, hogy egy kamera felvesz, amúgy elég szigorú előírásokat betartva (nem hozható nyilvánosságra a felvétel, csak körözés kiadása esetén, X napon belül le kell törölni, ha nincs semmi incidens stb...)? Ha rád nézek az utcán, azzal is a lelkedbe gázolok?2
Ne fárassz már!
Youtub-ra pakolják ki a felvételeket, lásd fantom!
Miről beszélsz Ember?!
Ismerős dolgozik kamerás helyen mindenki bemegy a terembe szórakozni az embereken, meg hazaviszik a videokat.
Nekem is eddig az volt a véleményem, hogy a pénzt viszi és nem segít, de a fantom óta kb félek tőlük....
Én magam legalább annyira erkölcstelennek tartom, hogy felrakták a fantom videóját, mint magát a fantom tevékenységét.
Már lassan attól félek, hogy ha viccesen futok, azt is felrakják valahova???
Néztem a bécsi street view-t, és az általános utcakép mellett erre is figyeltem.
Hát, 2 db olyan kamerát találtam összesen, ami rendőrségi lehet, nem magánkamera.
Rendőri jelenlét, határozott rendőrségi fellépés, tökös nyomozók, normális igazságszolgáltatás.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!