Hogyan érhetem el, hogy a rendőrség kötelezze a zár megcsináltatására?
Korábban már írtam kérdéseket a téma kapcsán. A lényeg, hogy a lakásom bérbeadója ma 0:05 perc körül berúgta a lakás ajtaját, tönkretéve rajta a zárt.
Bezárni és becsukni se lehet, hiába nyomom le a kilincset, a nyelv el van hajolva, nem csukódik. A lépcsőházból jövő legkisebb huzatra is jó tenyérnyire kinyílik, jön be a szemétledobóból a bűz, a lépcsőházból meg a hideg.
Pár napja fizettem ki a bérleti díjat és egyéb költségeket, így jó néhány hétig nekem nincs egy vasam se zárat cseréltetni, úgy aludni meg fürdeni pedig egyszerűen nem lehet, hogy akárki bejöhet, amikor csak akar. Szó szerint még az ajtót se kell kinyitnia.
Mit tehetek?
Nem is azért írtam, hogy ti adjatok pénzt, ez egyértelmű. Csak azért, hátha itt eszébe jut valakinek valami, amire én nem gondoltam :)
Nincsenek rokonaim, mindenki meghalt, barát se nagyon akad. Pár éve nagyon beteg voltam, elszállingóztak mellőlem az emberek, magamra maradtam. Ameddig elugrottam a rendőrségre, addig a tömb közös képviselője figyelt a lakásra.
Amúgy fogalmam sincs, miért hívnak lakásfoglalónak. Ők azt mondták, hogy teljesen kiborulva bement szegény ember és elmondta, mennyire tönkreteszem én idegileg, hogy neki alváspanaszai vannak meg minden... és hallgatnak rá.
Az apjának nagymenő vállalkozása van a városban, a rendőrök meg szeretik az öreget, mondták is, hogy nem akarják őt zargatni, fejfájást okozni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!