Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért ennyire büdös a rendőrök...

Miért ennyire büdös a rendőröknek ebben az országban a munka?

Figyelt kérdés

Ma hajnalban, körülbelül 2-3 órával ezelőtt a főbérlőm bevadulva megjelent a lakásnál, hogy ő most itt fog aludni (egyébként nem a lakásban lakik) , majd berúgta a bejárati ajtót úgy, hogy tropára ment a zár és elszakadt a lánc is, még

csak becsukni se lehet, csak támasztékkal behajtani.

Erre a járőrök nem csináltak ellene semmit, hagyták, hogy itt aludjon a nyakamon úgy, hogy láthatóan el volt borulva az agya.

Nem okoskodni szeretnék, de ez tudtommal kimeríti az erőszakos behatolás és a magánlaksértés fogalmát, az időpont meg még csak tovább tetézi. Akkor meg miért lépnek? Nem az lenne a dolguk, hogy ha bűncselekmény történik, tegyenek ellene?

2018. jún. 11. 04:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de ha van szerződés akkor érvényesítsd a szerződésben foglaltakat, és a szerződés alapján tiltakozz azellen, hogy behatol a lakásba engedély nélkül. Mert most éjszaka kihívod a rendőröket, gondolom a szerződésről se beszéltél nekik, ők annyit látnak, hogy a tulaj benn van a saját lakásában, most hogy rossz az ajtó, te azt állítod ő törte be, ő azt állítja így volt. A rendőrség nem bíráskodó szerv, akkor tud eljárni ha van rá jogalapja, kell feljelentés és bizonyítanod is kell, hogy te bérled a lakást és jogod van eldönteni ki tartózkodhat benne.
2018. jún. 11. 13:15
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem tagadta, hogy betörte, a szerződéssel nem törődnek a rendőrök, mert "nem az ő hatáskörük", sőt ők azt mondták, hogy a bérlet főbérlős, ergo bejöhet, ha akar - úgy vettem ki, hogy itt lakik. A tulaj azt mondta, hogy ő ezt jogosan csinálta, mert nem engedtem be, mikor ő már korábban rám szólt, hogy ne zárjam az ajtót.
2018. jún. 11. 13:22
 13/25 A kérdező kommentje:
Na, most már végképp fel vagyok háborodva! Írtam egy feljelentést, bevittem a rendőrségre, erre nem csak nem vették el tőlem, hanem még elküldtek a francba azzal, hogy "ez nem az ő dolguk, ő a tulaj, bármit megtehet" . >.< Megkérdeztem tőlük, hogy akkor következőleg, ha olyan passzban van, meg is erőszakolhat büntetlenül, erre megint csak azt mondták mosolyogva; "az ő lakása"...
2018. jún. 11. 14:49
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Koltozz el onnan gyorsan mer ez rosszabb lesz.
2018. jún. 11. 15:24
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem tudok hová menni. Nincsenek albérletek csak a mostani bérleti díjnak a 4x-es árán, plusz kaució, nem tudom megfizetni akkor se, ha fejre állok.
2018. jún. 11. 15:31
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem rendőrségi hatáskör valóban. Csak ha tettlegességig fajul. Mivel tényleg az ő lakása, ezért tulajdonképpen azt csinál vele amit akar.
2018. jún. 11. 17:25
 17/25 anonim ***** válasza:
39%
Cseréltesd le a zárat! Bár elvileg nem lenne szabad, de a főbérlődet sem érdekli, hogy mit szabad és mit nem, sőt a rendőrséget sem.
2018. jún. 11. 17:48
 18/25 anonim ***** válasza:
60%
Ja h gondolom olcson laksz ott és vmi turpisság azért van.. Ergo ugyis maradsz és tűrsz max kihasznál v rád mászik mert olcsón vagy ott. Szerzödésbe gondolom nincs benne ez a dolog h igényt tarthat rád is. Hát Erre mit mondjunk,mindenki a maga szerencséjének a kovácsa..
2018. jún. 11. 18:01
 19/25 A kérdező kommentje:
Valóban alacsony a nyugdíjam, de ez még szerintem nem jogosítja fel arra, hogy ezt csinálja.
2018. jún. 11. 19:29
 20/25 anonim ***** válasza:
Önkormányzatnál birtokvédelmi eljárást kell indítani.
2018. jún. 11. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!