A józsefvárosi térfigyelő rendszer működik, karbantartott?
Nem tök mind1?!
A polgárőrök mindenfele ott vannak....
Én az Alföldi út- János Pál pápa tér környékén 2014ben megfordultam mint hajléktalan,csak jót mondhatok.Nappali viszonylatban.
Én nem a cigányoktól félnék arra,a cigány legalább magyar, van veszteni valója!(Elnézést a Romáktól)
NA de az arabok és törökök....... Hergelés,késelés,harc->férfiak.Nők->szexuális ajánlat,prostituáció,"házassági" ajánlatok...... stb
Maximum a boltjaikat veszitik és kitoloncolják őket.
A 8-9 kerületi rendöröknek és polgárőröknek csak köszönetet lehet mondani....
Én a Blaha Lujza megálloba leszálltam este fél 9kor a villamosról, gyalog indultam a Népszinház utcán, 2 háznyira már állt az arab férfi banda....,mögöttem jött egy idősebb úr,azt hittem járókelő.Amikor az arabok leszólitottak-Hova,hova?!Az úr mell€mlépett,mutatta a kitűzőjét és fényképes polgárőr igazolványt.
Nem csak javasolta hogy húzzak be a hajléktalanszállóra,de be is kisért.
Az Alföldire szólt a lakcímkártyám is.De hajl€ktalan státuszom ellenére is hihetetlenül udvarias és korrekt volt.
A János Pál Pápa biztonsági szolgálatáról is csak jót tudok mondani,páran, nők kiültünk a térre,beszélgetni (a hajléktalanszállón ugyan mit csináljunk?!Elég sok a részeg,drogos,kötözködős.Bár az ottani szocikról is csak jót tudok mondani....),odajött pár arab a "visszautasithatatlan ajánlataikkal",a biztonsági szolgálat emberei egy percen belül ott voltak,sőt a játszótér felöl a közterület felügyelők is megindultak a védelmünkre.....
Nálam volt mobiltelefon,de ilyen esetekbe sose kellett rendőrér telefonálnom....
De a rendőrők-civil ruhások-polgárőrők szinte mindenhol vannak,sokszor láthatatlanul is.
Budapest belvárosa és föbb pontjai nagyon biztonságosak.
Hát nálunk nincs rendőr, de időnként drogosok, ittasok, szemetelők, rablók, közterületen vizelők.
Térfigyelő kamera van, de minek.
Reggel is konkrétan majdnem kiraboltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!