Egyetemen szerzett rendőri diplomával hogyan lehet kimenni külföldre?
Figyelt kérdés
Mármint elfogadják ott is, és megkapod ugyanazt a rendfokozatot, elhelyezkedést (nyilván nem egyből, de fel tudod tornázni magad)? Fizetés gondolom jóval magasabb hadnagyként, vagy még ha kisebbe is raknak be, akkor is. Van valami átképzés, vagy hogy működik ez? Sajnos ugye még le kell dolgozni itthon az aláírt éveket egyetem után, de aztán mindenképpen külföldben gondolkodnék, ugyanúgy rendőrként.2018. máj. 5. 15:40
11/12 A kérdező kommentje:
Mert nem közvetlen ismerősök és nem tudom kiktől hallottam már..elég régen volt. Érdekelt, hogy itt esetleg van-e valakinek ilyen ismerőse, esetleg tapasztalata vagy ugye több információja erről.:)
2018. máj. 5. 22:09
12/12 A kérdező kommentje:
De akkor dióhéjban : állampolgárság + ottani rendőrtiszti egyetem vagy valamilyen más képzés. Köszönöm a válaszokat! :)
2018. máj. 5. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!