Manapság egyre több afrikaira vagy arabra hívják rá a
rendőröket Magyarországon. Miért kell ezt?
Figyelt kérdés
Nyilvánvaló, hogy ezek az emberek jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. Szerintem ezt azok is tudják akik bejelentést tesznek, de azért is éreztetni akarják velük, hogy nem idevalók. Az ember gyomra néha felfordul a magyaroktól.
Nekem meg azoktól a véglényektől fordul fel a gyomrom, akik magyar nyelven köpködnek a "magyarok"-ra.
2018. máj. 2. 19:19
4/12 anonim válasza:
Fekete Dákóra én is rendőrt hívnék.
2018. máj. 2. 19:26
5/12 anonim válasza:
Ne fogdosson és akkor nem fogom rá hivni a sünöket, ennyi.
2018. máj. 2. 19:27
6/12 anonim válasza:
Jesszus, én erről még nem is hallottam Kérdező!
Tegyél már ide légy szíves erről egy pár linket!
2018. máj. 2. 19:32
7/12 anonim válasza:
Aki fekete az minek van itt?
2018. máj. 2. 19:39
8/12 anonim válasza:
"Mer' az Orbán, megagyűlöletpolitika."
Kínos, HakapesziM szokás szerint ironizálgat, pedig közben, igazat írt, ugyanis így van, ha nem menne orrba-szájba a migránsozás, akkor nem hívogatna boldog-boldogtalan rendőrt feketére, arabra, sőt még magyarra is, csak mert retteg a migráncsoktól. Ennél már csak az volt a jobb, mikor azért nem vett föl egy csapat terepgyakorlaton lévő egyetemistát egy buszvezető, mert a hátitáskáik miatt azt hitte, hogy migránsok, tehát már a magyaroktól is rettegnek páran, ha hátizsák vagy sál van rajta. kicsit a forradalom felfalja gyermekeit helyzet.
2018. máj. 2. 19:42
9/12 anonim válasza:
Miért van ez? Magyarország! afrikai, arab.....remélem érthető az összefüggés......vagy időközben nem Magyarországon élünk hanem Afrikában?
Jogszerűen? :-) :-) :-)
Téged az elefántcsontparkba kellene deportálni jogszerűen :-)
2018. máj. 3. 06:35
10/12 anonim válasza:
Azért, mert sok a nyugdíjas, aki most éppen mindenkire ráakarja hívni a rendőrséget, akit menekülteknek néznek, mert látták a TVbe, hogy félniük kell tőlük. Ezt a réteget nem érdekli, hogy miért, csak valakira hívhassanak rendőrt. Ez a réteg olyan, hogy idősebb rendőr ismerőseim mesélték a rendszerváltás után is 2 évvel még próbáltak bejelentéseket tenni, hogy XY valószínűleg titokban disznót vág, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!