Mennyi a megsemmisítési költség egy konzol esetében?
A rendőrség lefoglalt tőlem egy konzolt ,amire már nincs szükségük és visszakaphatnám ,de el kéne érte mennem az ország másik végébe,de az út drágább lenne mint a konzol (csak alapgép ,mindenféle tartozék nélkül).
A "probléma" az,hogy a papíron amit a lefoglalás megszüntetéséről kaptam az volt ,hogy (röviden) ha nem megyek érte akkor az én költségemen semmisítik meg,ez a költség mekkora?
Ui.: Ennek semmi köze a kérdéshez,de leírom,hogy ne nézzetek bűnözőnek... Nem az enyém volt ,az általuk keresett konzol.
Beszéltem velük,de nemtudták megmondani. Azért érdekelne valaki tapasztalata,vagy csak úgy belőni ,hogy 1-2.000Ft-ra számítsak ,vagy tízezrekre.
Ha elmennék a konzolért az olyan 8-9.000Ft lenne+8-9 óra az életemből+ valamit ennem/innom is kéne. És maximum 10.000ért tudnám eladni ,de azzal is foglalkoznom kéne (hirdetés stb)
De ha mondjuk felszámolnak 10.000-et megsemmisítésre+kitalalják ,hogy fizessek még 10.000et tárolási költségnek akkor az úgy elég gáz lenne ,főleg amiért teljesen indokolatlan volt a lefoglalás... Elvinni eltudták ,de vissza nem képesek hozni.
Szóval akárhogy is van , én fizetek azért mert ők rossz embertől foglaltak le konzolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!