Hamis vád miatt keres a rendőrség, holnap megyek be, de mi lehet ez?
Nem vádoltam senkit semmivel nem jelentettem fel, de engem már fenyegettek fejlenetéssel. Viszont a rendőr azt mondta ha nem megyek be kényszeritő eszközt fog alkalmazni és előállit.
Mi lehet ez a hamis vád? Valaki feljelentett én vagyok a sértett vagy alany, v bármi és most a feljelentőt gyanúsitják hamis váddal? Gondolom ha nem teszek vallomást az az egyszerubb, de mi a fene ez?
Nem lesz ebből semmi szerintem le kell tagadni mindig mindent ennyi.. Ha igazat mondasz vagy az a baj!
1 állítás 1 tagadás.. az ellenőr bizonyítsa be hogy így volt..
Én is mondhatom hogy azt mondtad nekem meg fogsz ölni... bizonyítanom is kellene nem ? :D
Ezek a felesleges pappír munkák inkább a rendőrség is hajkurássza a bűnözőket meg a gyilkosokat.. meg a pedofilokat akik kinn rohangálnak az utcán...
Szánalmas ország ez ! :D
Azt megjegyzem... amikor ellopták a jogsimat.. és mondták tegyek feljelentést ismeretlen tettes ellen, mert akkor nem kell kifizetnem a 4000.- forintot.. és tényleg ellopták!!
A rendőr azt mondta nem ír ilyen hülyeségekről jegyzőkönyvet ... menjek be az okmányirodába ... 1500.- forintért kapok másikat és mondjam azt hogy ismeretlen körülmények között elveszett...
Na ennyit a magyar rendőrségről is...
én is ezzel érveltem orditva meg is mondtam a rendőrnek, hogy az eltunt 8 eves kisgyerekeket keresse ahelyett, hogy velem emberkedik.
Erre persze megkaptam, hogy azt is keresi. lóf.szt
meg levittek vidékre kocsival de vissza már nem.
Aztán még amikor ott akartam kérni igazolást rendőrtől, hogy hogy menjek le már 0 forinttal közölte, hogy ők nem tudnak lógjak a vonaton.
Aztán hiába mondtam h hajléktalannál is láttam ilyet annak is a rendőrség adott. Lexarják mi van. Ha bekerültem le is lőnek ha kimennék, de ha ott döglök meg a kapuban kint max félrerugdosnak.
Aztán ráadásul amikor 15 km-t sétáltam a vasutállomásra a rendőrségtől a hidegben láttam h vagy 5 rendőrjárőr elment ott akik simán levihettek volna de "ne haragudjon nem lehet"
Persze amikor előállitottak a rossz hely miatt ahova önként bementem volna ott ragaszkodtak hozzá h vezetoszaron kiserjenek bilincsben kocsival mint egy gyerekgyilkost.
Kifelé már dögöljek meg.
17, ne bolondísd szegényt, rendőrséggel szemben nem tud fellépni, azok az esteek amikor rendőrök ülnek speciálisak, és nem azért mert a "páciens" feljelentette, hanem mert a sajátjai el akarták tenni az útból őket.
Kérdező, egyetlen megoldásként marad a nyilvánosság, a sajtó. sajnos más nem segít, ill. sokszor még az se, olyan szintre jutottunk a pofátlanságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!