Melyik fegyver lehet a legjobb?
17/f vagyok még de februárban töltöm a 18at és szeretnék venni utcai önvédelemre egy fegyvert magamnak mert sajnos elég veszélyes környéken járok haza az iskolából nap mint nap.
Utánanéztem elég alaposan a fegyvereknek és lenne pár elég fontos kérdésem.
Az 1.: Iskolába legálisan vihetek-e fegyvert úgy hogy amíg ott vagyok leadom a portán vagy lezárom a táskámba 1 dobozba/szekrénybe?
Vagy kell kérni igazgatótól engedély hogy hadd tároljam vhol addig?
2.: Nem tudom pontosan hogy melyik lenne a legjobb mert mindegyik más. Az Alfa azért jön be mert hosszú ideig bírja és sokat gyakorlatok vele otthon nyugodtan. A keserű pitbull nagyon pici és könnyű viselni. A zoraki R1 gg elég erőset lő. És nem tudom éles helyzetben mennyire számítana a zorakinak és a pitbulnam az a néhány J-nyi eltérése. Sokkal jobban fáj egy zoraki mint egy pitbull?
3. Ha meg támadna vki és arcba lőném azonnal milyen következményekkel járna ez a támadóval, és késöbb velem a rendőrségen?
#10 " Felhúzva tárolni szabad, csak nem érdemes"
Erre gondoltam igen, csak nem fogalmaztam jól.
Minden másban is jól írtad. Köszi az alaposabb megfogalmazást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!