Lecsukhatnak érte?
Az a tervem, hogy szilveszterkor olyan 5-6 óra körül elbújnék egy bokorban. Megvárjám a yardokat, majd elsütném a petárdát és melléjük hajíntanám. (Kocsi mellé)
Aztán elosonnék halkan a sötét, kivilágítatlan járdán.
Szerintetek, ha lebukok akkor lecsukhatnak érte?
Miért lennék debil?
Dobtak már a lábamhoz petárdát. (2 éve)
Ismertem az elkövetőt és rá 1 évre (tavaly) visszaadtam neki.
Tehát nem csak én csinálok ilyeneket.
Az, hogy yardok alá dobom a petárdát, nem biztos, hogy meg fog valósulni...gondolkodom még rajta.
Azért írtam úgy, hogy "tervezem".
"Mekkorát ugranának a kocsiban ijedtükben :D"
Te mekkorát ugranál mikor a szüleid megtudják, hogy hol töltötted az éjszakát?
130 km-re laknak tőlem.
Szerintem nagyon semmit
Sem szólnának.
Így én sem ugrálok
1. Petárdáért eleve is nagyot harapnak,mert azt a törvény bünteti.(A tv ezt fújja.)
2. Kocsira dobod,vagy mellé,tök mindegy, kiszáll a sofőr és belenyomja a szádba a petárdádat.
3. Ezt meglátja egy rendőr, gumibot elő, szalad utánad, és elhúz rajtad egy csárdást szilveszter alkalmából, na meg bekísér a helyi Rendőrőrsre, és 72 órát (minimum) ott leszel, na meg azért 35.000 HUF kb.
Ennyi. Ha ez neked megéri, akkor HAJRÁ!
Ja, valóban nem "csak" pénzbírság,hanem börtön.
Mensz melegedni drágaságom,mert a szülők 130 km-re vannak,és már én vagyok a Jani..mi?
Na felejtsd el kisöcsém!
Legszívesebben a szádba nyomnék egy petárdát,te!
Rendőrökkel kezdesz ki? Utána meg sír a szád, hogy ülsz 2-3 évet, mi? Mert a petárdát betiltották,és ezt simán mondhatják terrorcselekmény előkészületének,ahogy már írták. 5-6 óra körül? Gyerek! Akkor még hogy a ******-ba osonsz el a sötétben? Akkor még nincs sötét,te barom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!