Egy nehézsúlyú, valamennyire jegyzett bokszoló vagy egy TEK kommandós kerülne ki győztesen, ha a másik harcképtelenné tétele a cél?
Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 21:06
11/15 anonim válasza:
Szerintem a bokszoló, nagyobb a testsúlya, erősebb, a verekedés a szakmája. Amúgy egy birkózó még keményebb ellenfél lehet.
12/15 anonim válasza:
Ez emberfüggő. A reakció idők nagyon számítanak. Nem tudom időben felmérni, mit akar a másik, tenni ellene időben, tudhatok én bármilyen csodatechnikákat. Lassabb vagyok a másiknál, vesztes leszek.
13/15 anonim válasza:
Ez jo kerdes, K1-ben se lehet tudni, h melyik harcmuveszet a nyero, nem utessel kene alakitani a kommandosnak, inkabb vmi csodatechnikaval, csuklotores vagy hasonlo fajdalmassal. A suly nagyon sokat szamit, nehezsulyu azert sztem 110 kg biztos van.
14/15 Boxrec válasza:
A bokszoló. Azért egy TEK-es nem tud annyira verekedni, embert ölni meg pláne nem. Egy ELIT kommandós vagy katona valóban nagyon jól tud verekedni vagy inkább ölni de egy átlag magyar TEK kommandós max annyira tud bunyózni hogy egy sima átlag embert elver. Egy profi bokszoló aki napi 3-4 órát eddz az megver egy átlag TEK-est.
15/15 anonim válasza:
Ringben a boxoló rommá verné. 1 vs 1 utcai bunyóban is a boxoló az esélyes. Eleve a tek lenyege nem az 1 vs 1 bunyó hanem hogy 1. Meglepetéssel sokkoljon
2. A túlerővel esélyt se adjon
3. Fegyveresen támadnak és ezzel gyakorlatilag csírájában folytják el az ellenállás minden fajta lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!