Egy nehézsúlyú, valamennyire jegyzett bokszoló vagy egy TEK kommandós kerülne ki győztesen, ha a másik harcképtelenné tétele a cél?
Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 21:06
1/15 anonim válasza:
A kommandós. Keresztüllőné a bokszolót és balra el.
2/15 anonim válasza:
Kommandósok, mivel nem egyedül dolgoznak soha.
3/15 anonim válasza:
Szerintem itt a kérdező 1 vs. 1 felállásra gondol, mindenféle fegyveres segítség nélkül.
4/15 anonim válasza:
A tekes foldre viszi a boxolot, onnan mar eselye sincs.
5/15 anonim válasza:
Szerintem a Tek hiszen a boxoló addig oké, amíg boxolnak.
Csak épp nem ezt írtad, szal simán szétrúgja.
6/15 A kérdező kommentje:
„Szerintem itt a kérdező 1 vs. 1 felállásra gondol, mindenféle fegyveres segítség nélkül."
Igen, pontosan erre gondoltam. És nem a boksz szabályrendszerein belül mozgunk.
2017. dec. 27. 22:42
7/15 anonim válasza:
Egyértelműen a kommandós, nekik szerintem ölni is tudni kell puszta kézzel, meg lefegyverezni egy fegyveres támadót/gyanúsítottat, szóval nem hiszem, hogy a bokszolónak sok esélye lenne.
8/15 anonim válasza:
Ha nem a box szabályai számítanak, hanem "bármit" lehet, akkor a kommandós. Ők több fajta keverék harcművészetet is tanulnak és gyakorolnak, míg egy boxolo hiába edz, az csak és kizárólag box.
9/15 Estádio de Felchút válasza:
A box az egy sport, a kommandós meg katonai harci kiképzést kap. Játékpisztoly a lőfegyver ellen...
10/15 Molyember válasza:
És ha a boxoló egyszer, csak egyetlen egyszer betalál úgy, hogy a saját kezét eltöri a másik arcán? Ott már nincs kevert harcművészet, csak agyrázkódás.
Egyébként nyilván megválaszolhatatlan a kérdés. Össze kéne őket ereszteni százszor, aztán megnézni az eredményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!