Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Haveromat lefogják csukni....

Haveromat lefogják csukni. Mire számítson?

Figyelt kérdés
A kocsijában volt anyag, és nemsokára elfogják vinni. Hogy viselkedjen a rendőrökke? mit vihet magával? és amit tudsz mondd már el. Tök ideg most szegény:S Kösz
2010. jún. 1. 15:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
67%
Érdekes, hogy én is elég sok buliban jártam, de még sosem volt "anyag" a kocsimban. Hm, fura. Biztos nem véletlen volt az övében. Mire számítson? Már eleve az érthetetlen, miért engedték el akkor a rendőrök, amikor megtalálták nála? Bilincsbe verik, előzetes, nyomozás után meg bünti. Próbálhat ellenállni, soha nem lenni otthon, ezzel csak a saját helyzetét rontja, és mint menekülő körözni fogják. Vihet magával ruhát, meg amint írták vazelint. Remélhetőleg a kancigány cellatársának a fia "anyagtól" halt meg.
2010. jún. 2. 07:36
 22/33 anonim ***** válasza:
67%

Jó kis köcsögölés! Finom lesz! Először fájni fog, de aztán kívánja!

Betették a kocsijába.... Hagyjuk már! Ezt te se hiszed, ugye? Drogos kis f@sz és kész!

2010. jún. 2. 09:43
 23/33 anonim ***** válasza:
60%
Most már kolbász is mehet a csomagtartóba, haaahaa...
2010. jún. 2. 12:37
 24/33 A kérdező kommentje:
na este bevitték bilincsben meg minden, de ügyvéd szerint max 72 órát lesz bent. kösz a segítséget mindenkiek, aki meg csak beszólogatott nézzen magába először, mert a haver végülis senkinek nem okozott kárt, és ki tudja kivel lesz együtt:S
2010. jún. 2. 13:13
 25/33 bp1985 ***** válasza:
100%
Az hogyan lehet, hogy ki sem nyitották a kocsiját, és megtalálták benne? A rendőr nem megy haza, ha nincs otthon a kőrözött személy. Ilyen nincs. Ez úgy ahogy van, kamu. A másik, hogy ha megvan, nem engedik haza, hanem előzetesbe helyezik. Legközelebb vmi hihetőbb mesét találj ki.
2010. jún. 2. 17:37
 26/33 A kérdező kommentje:
Utolsó valamit nagyon félreolvastál, próbáld értelmezni a leírtakat. A kocsit persze hogy kinyitották, csak ő nem volt ott. Aztán a házában keresték de ott sem volt. Este megint keresték és ott volt és bevitték.
2010. jún. 2. 17:54
 27/33 bp1985 ***** válasza:
100%
De ha nem ő rakta bele, és ő tiszta, akkor miért vitték be? Amúgy meg valami papírt kapott róla, hogy kinyitották? Ugyanis oda 1 lakatos, + 2 hivatalos tanú kell. Sőt, nem is biztos, hogy kinyithatják.
2010. jún. 2. 18:58
 28/33 bp1985 ***** válasza:
100%
Meg amit itt már valaki kérdezett, tárgyalás volt? Anélkül senkit nem csuknak le.
2010. jún. 2. 18:59
 29/33 anonim ***** válasza:
87%
Azért ne ffelejtsétek el, hogy a 72 óra csak őrizet, az előzetes kicsit hosszab is lehet. Szerintem az üggyel foglakozó vizsgáló már rég megírta a kérelmet a hosszabításra. Pláne, ha nincs más gyanusított, valakinek énekelni kell és ha a haverod nem nyitja ki a picike száját, bizony eltarthat egy idejig az az előzetes. Főleg ha már először sem találták a rendőrök, akkor bizony fenn áll az eltűnés, elrejtőzés veszélye, ami az egyik élen járó ok az előzetesbe helyezésért. Az ügyvédek igen okosak tudnak lenni, de a bírók meg az ügyészek könnyen túljárnak az eszükön. Csak úgy nem kerül cucc minden ember kocsijába. Érdekes még az enyémbe se került, pedig én is szeretek bulizni.
2010. jún. 2. 22:42
 30/33 anonim ***** válasza:
47%
én 8 hónapot kaptam..de azt is azért mert nem hagytam magam a rendőröknek...látom már megvolt de ha sittre kerülsz akkor nem kell parázni mert ha nincs idegesítő képed akkor nem bántanak :D
2010. jún. 3. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!