Haveromat lefogják csukni. Mire számítson?
Figyelt kérdés
A kocsijában volt anyag, és nemsokára elfogják vinni. Hogy viselkedjen a rendőrökke? mit vihet magával? és amit tudsz mondd már el. Tök ideg most szegény:S Kösz2010. jún. 1. 15:24
21/33 anonim válasza:
Érdekes, hogy én is elég sok buliban jártam, de még sosem volt "anyag" a kocsimban. Hm, fura. Biztos nem véletlen volt az övében. Mire számítson? Már eleve az érthetetlen, miért engedték el akkor a rendőrök, amikor megtalálták nála? Bilincsbe verik, előzetes, nyomozás után meg bünti. Próbálhat ellenállni, soha nem lenni otthon, ezzel csak a saját helyzetét rontja, és mint menekülő körözni fogják. Vihet magával ruhát, meg amint írták vazelint. Remélhetőleg a kancigány cellatársának a fia "anyagtól" halt meg.
22/33 anonim válasza:
Jó kis köcsögölés! Finom lesz! Először fájni fog, de aztán kívánja!
Betették a kocsijába.... Hagyjuk már! Ezt te se hiszed, ugye? Drogos kis f@sz és kész!
23/33 anonim válasza:
Most már kolbász is mehet a csomagtartóba, haaahaa...
24/33 A kérdező kommentje:
na este bevitték bilincsben meg minden, de ügyvéd szerint max 72 órát lesz bent. kösz a segítséget mindenkiek, aki meg csak beszólogatott nézzen magába először, mert a haver végülis senkinek nem okozott kárt, és ki tudja kivel lesz együtt:S
2010. jún. 2. 13:13
25/33 bp1985 válasza:
Az hogyan lehet, hogy ki sem nyitották a kocsiját, és megtalálták benne? A rendőr nem megy haza, ha nincs otthon a kőrözött személy. Ilyen nincs. Ez úgy ahogy van, kamu. A másik, hogy ha megvan, nem engedik haza, hanem előzetesbe helyezik. Legközelebb vmi hihetőbb mesét találj ki.
26/33 A kérdező kommentje:
Utolsó valamit nagyon félreolvastál, próbáld értelmezni a leírtakat. A kocsit persze hogy kinyitották, csak ő nem volt ott. Aztán a házában keresték de ott sem volt. Este megint keresték és ott volt és bevitték.
2010. jún. 2. 17:54
27/33 bp1985 válasza:
De ha nem ő rakta bele, és ő tiszta, akkor miért vitték be? Amúgy meg valami papírt kapott róla, hogy kinyitották? Ugyanis oda 1 lakatos, + 2 hivatalos tanú kell. Sőt, nem is biztos, hogy kinyithatják.
28/33 bp1985 válasza:
Meg amit itt már valaki kérdezett, tárgyalás volt? Anélkül senkit nem csuknak le.
29/33 anonim válasza:
Azért ne ffelejtsétek el, hogy a 72 óra csak őrizet, az előzetes kicsit hosszab is lehet. Szerintem az üggyel foglakozó vizsgáló már rég megírta a kérelmet a hosszabításra. Pláne, ha nincs más gyanusított, valakinek énekelni kell és ha a haverod nem nyitja ki a picike száját, bizony eltarthat egy idejig az az előzetes. Főleg ha már először sem találták a rendőrök, akkor bizony fenn áll az eltűnés, elrejtőzés veszélye, ami az egyik élen járó ok az előzetesbe helyezésért. Az ügyvédek igen okosak tudnak lenni, de a bírók meg az ügyészek könnyen túljárnak az eszükön. Csak úgy nem kerül cucc minden ember kocsijába. Érdekes még az enyémbe se került, pedig én is szeretek bulizni.
30/33 anonim válasza:
én 8 hónapot kaptam..de azt is azért mert nem hagytam magam a rendőröknek...látom már megvolt de ha sittre kerülsz akkor nem kell parázni mert ha nincs idegesítő képed akkor nem bántanak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!