Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Haveromat lefogják csukni....

Haveromat lefogják csukni. Mire számítson?

Figyelt kérdés
A kocsijában volt anyag, és nemsokára elfogják vinni. Hogy viselkedjen a rendőrökke? mit vihet magával? és amit tudsz mondd már el. Tök ideg most szegény:S Kösz
2010. jún. 1. 15:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
50%
Ez van, hadd ne sajnáljam...
2010. jún. 1. 15:56
 12/33 anonim ***** válasza:
52%
vazeling meg gumit...
2010. jún. 1. 16:02
 13/33 anonim ***** válasza:
83%
persze hogyne már le is csukták-.- nemár. semmi tárgyalás stb.. megint kis csuri 18 éves fejeddel mész szippantasz kicsit aztán huha utána meg fosol a rendőröktől. megy elvonóra.
2010. jún. 1. 16:22
 14/33 anonim ***** válasza:
94%

Ha nekem csak úgy a kocsimba tennék, akkor kézzel lábbal megvédeném magam.

Egyébként is, bár ez engem nem fenyeget.

Utána pedig gondolkozzon el máskor kivel áll le, és mivel áll le. Vagyis sürgősen térjen vissza a normális kerékvágásba.

Azért mert fiatalként belekeveredik az ilyenbe még nem biztos hogy a sittet érdemli, de ha tovább sem változtat, kapja meg a megfelelő büntetését, bármi is az, vazelin, tüllszoknya, vagy elvonó.

2010. jún. 1. 16:25
 15/33 anonim ***** válasza:
95%
Már elítélték?Fogház,vagy börtön fokozat?(Nem mindegy,előbbiben nem fogja atrocitás érni,remélhetőleg utóbbiban sem,de azért ott van rá sajnos némi esély,keményebb arcok vannak,és a szabályok is kötöttebbek.)A rendőrökkel mindenképp udvarias,és együttműködő legyen,abból baj nem lehet.Sokmindent nem hiszem,hogy vihet.Esetleg egy könyv,tusfürdő,fogkefe,fogkrém,valami apróbb tárgy,ami nem használható fegyverként(Pl. ceruza sem.),de nem sokmindent...Mennyi időre ítélték?Én ugyan még nem voltam bent szerencsére,de szerintem mindenképp az a fontos,hogy 1:NE idegeskedjen,próbálja meg megtalálni bent is amit élvezni lehet,értelmes dolgot lehet csinálni.(TV,olvasás,munka stb...)2:Kerülje a balhét,hiszen a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége ettől függ.Szabadulás után:NEM fog örökre meglátszani az erkölcsijében,egy év alatt 3 évig,felette 5 évig a szabadulás eredeti időpontjától.1,ill.2,5 év után lehet bírósági mentesítést kérni.Ezt akkor kapja meg,ha olyan életmódot él(Mindenképp dolgozzon VALAMIT,ha takarítás,akkor az,és rendezett életmódon folytasson.),hogy erre méltónak ítélik.Nagyjából ennyi,minden jót neki.:)
2010. jún. 1. 16:28
 16/33 A kérdező kommentje:
szóval a kocsiban megtalálták a rendőrök a cuccot, de a haver akkor nem volt ott, aztán a srácot keresték a házukban de szerencsére ott sem volt akkor, csak az anyja mondta neki utána, h keresték. gondolom akkor úgyis visszajönnek, nem?
2010. jún. 1. 16:57
 17/33 anonim válasza:
100%

Hogyan nyúltak a kocsijába, ha nem volt ott? Ilyenkor min. 2 rendőr és természetesen a tulaj jelenléte szükséges, házkutatásnál még hatósági tanú is előírás. Ennyi erővel a rendőrök is bele tehetnek és találhatnak benne akármit. Nem értem..

Nah, ha nincs köze hozzá vagy nincs rajta ujjlenyomata, következetesen tagadni kellene, legfeljebb kap 72 óra vizsgálati fogságot. Ha vmi megállni látszik ellene, kaphat még 30, ill. 60 napot is, előzetesként. Kis mennyiségnél és első esetnél viszont eltereléssel megússza (psziho a környéken), feltéve, ha nem akart vele kereskedni. Nyugi, nem eszik olyan forrón a speedet..

2010. jún. 1. 17:06
 18/33 anonim ***** válasza:
87%

Persze,persze csakúgy nőtt magától a kocsijában.Aztán olyan ártatlan,hogy most kerülgeti a rendőröket.

ha tényleg tiszta,már rég bement volna hozzájuk,nem a redőrök mentek volna érte...szerintem keress más haverokat.

2010. jún. 1. 17:16
 19/33 anonim ***** válasza:
77%
kit érdekel?
2010. jún. 1. 18:31
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
amit leírtál az semmi, nem tudni a részleteket, de ha nem volt még ügye akkor meghalgatják azt mehet a búsba ki
2010. jún. 1. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!