Haveromat lefogják csukni. Mire számítson?
Ha nekem csak úgy a kocsimba tennék, akkor kézzel lábbal megvédeném magam.
Egyébként is, bár ez engem nem fenyeget.
Utána pedig gondolkozzon el máskor kivel áll le, és mivel áll le. Vagyis sürgősen térjen vissza a normális kerékvágásba.
Azért mert fiatalként belekeveredik az ilyenbe még nem biztos hogy a sittet érdemli, de ha tovább sem változtat, kapja meg a megfelelő büntetését, bármi is az, vazelin, tüllszoknya, vagy elvonó.
Hogyan nyúltak a kocsijába, ha nem volt ott? Ilyenkor min. 2 rendőr és természetesen a tulaj jelenléte szükséges, házkutatásnál még hatósági tanú is előírás. Ennyi erővel a rendőrök is bele tehetnek és találhatnak benne akármit. Nem értem..
Nah, ha nincs köze hozzá vagy nincs rajta ujjlenyomata, következetesen tagadni kellene, legfeljebb kap 72 óra vizsgálati fogságot. Ha vmi megállni látszik ellene, kaphat még 30, ill. 60 napot is, előzetesként. Kis mennyiségnél és első esetnél viszont eltereléssel megússza (psziho a környéken), feltéve, ha nem akart vele kereskedni. Nyugi, nem eszik olyan forrón a speedet..
Persze,persze csakúgy nőtt magától a kocsijában.Aztán olyan ártatlan,hogy most kerülgeti a rendőröket.
ha tényleg tiszta,már rég bement volna hozzájuk,nem a redőrök mentek volna érte...szerintem keress más haverokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!