Hová tűntek a már több éve eltűnt emberek?
pl : Till Tamás kisfiú 2000-ben tűnt el... Ackermann Dávid is 2009-ben... és nagyon sokan vannak akik több éve, évtizede eltűntek...
Rendőrség honlapján nézegettem...
Szerintetek mi lett velük? Felnőtteknél még csak csak el tudom képzelni, hogy új életet kezdtek, valami miatt... na de a gyerekek, fiatalság?
Elgondolkodtató Dávidról ez a sztori. Elég nagy port kavart az interneten is annó. Azért írok csak most ide, mert ma megláttam a képét a tejesdobozon ami azért elég durva, hogy mai napig így árulják.
De ahogy olvastam, meg láttam amit az akkori barátai mondtak, szinte össze-vissza, teljesen más sztorikat..hát több sebből is vérzik már ez az ügy. Nekem az az álláspontom, hogy már régóta nem él, ez szerintem biztosabb mint az, hogy még életben van.
Update:
Ackermann Dávid továbbra sincs meg.
Szathmáry Nikit ,egy gyulai férfi ölte meg. Elütötte kamionsofőrként,mert közben telefonált, aztán bepározott. Ahelyett hogy a rendőrséget hívta volna,megfojtotta a kislányt , és hurcolázta a holttestét. Több ügye volt a fickónak később is, erről hallgatott a családja előtt is. Később valami hivatalos szervtől kérték vagy az ujjlenyomatát vagy valami hasonlót, és jött a telefon ,hogy egyezik a Niki biciklijén vagy valamilyén találttal.
Be is vallott mindent. Börtönben ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!