Mi az oka, hogy régebben rengeteg kérdés volt itt, percenként írtak ki újakat, most meg még első oldalon látom a tegnapi kérdéseket? Hová tűntek az emberek, miért nincs már annyi kérdés?
Minden kategóriára igaz.
Néha órákat eltöltök ezen az oldalon, ha van rá időm.
Régebben, mondjuk 2 éve mire elolvastam egy kérdésnél a válaszokat, esetleg én is írtam valamit, már volt új kérdés.
Vagy ha abban a kategóriában nem, hát az engem érdeklő 2-3 másikban biztosan volt.
Mostanában meg azt látom, hogy alig van itt élet, ha belépek este, még felismerem az első oldalon az előző esti kérdéseket.
Mi lehet az oka, hogy eltűntek az emberek?
Olyankor vagyok fent, amikor a párom éjszakás, ez heti 3 nap, olyan 2-3 óra. Az túl sok?
Igen, a lepontozás miatt tényleg leléphettek sokan, hiszen az ember tényleg segíteni akar, és a legjobb tudása szerint válaszol a sok birka meg lepontozza, ha az ember szólni mer, hogy a másik rosszul tudja, és nincs igaza.
Ebben a kategóriánan nem is szoktam szétnézni, csak ez a kérdés most ide illett.
Az Otton, Üzlet és Pénzügyek, és a Családi kapcsolatok érdekel, ezek közül egyik sem valami aktív.
Nyilván nem a pénzügyek,otthon,utazás lesz a legfelkapottabb kategória.
Ezeknél már csak a Tudományok,és Ünnepek kategóriák alacsonyabb nézettségűek.
Viszont az ilyenek mint politika,szexualitás,tini párkapcsolatok,vagy minden troll kedvence,az ezotéria nagyon felkapott.
Ez a válaszokra is igaz.. Alig kapni választ a kérdésekre.
Na meg ez a lepontozás öcsém haláli.. Ha nem azt írod amit ő gondol vagy nem úgy ahogy akarja lepontozza egyből.. Akkor meg minek? A százalék meg esik lefele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!