Mi van ha nem engedem be a rendőrt a lakásombs?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 12:40
1/13 anonim válasza:
Semmi. Hacsak nincs házkutatási parancsa, viszont akkor meg úgysem tudod nem beengedni.
2/13 A kérdező kommentje:
Mikor van ház kutatási parancsa?
2010. máj. 31. 12:44
3/13 anonim válasza:
amikor hoz magával akkor van neki, ha nem hoz magával, akkor nincs neki
4/13 anonim válasza:
mikor lobogtatja.. :) De ha nem rejtegetsz vagy csinálsz valami illegálisat jobban jársz ha beengeded. Ha meg igen, akkor kapd be.
5/13 anonim válasza:
Akkor kap ha alaposan gyanúsítható vagy valamivel amit úgy tudnak bizonyítani hogy átkutatják a lakásod.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
És te is Be kaphatod
2010. máj. 31. 12:48
7/13 anonim válasza:
Jó régen hozzánk is beakartak jönni a rendőrök ,én meg neki álltam velük nagy okosan kekeckedni:
-Van házkutatási parancsuk ?
-Nincs.
-Akkor nem jöhetnek be !
-Jó,akkor visszamegyek a kocsihoz és hozom.
És hozta,aláírva lepecsételve,de a nevem nem volt ráírva.
-Haha,ezen nincs is rajt az én nevem.
-Ja,akkor ráírom. Most már bemehetünk ?
8/13 anonim válasza:
Hát ez egy... érdekes kérdés.
Miért akarna bemenni a rendőr? Ha mondjuk idézést hoz, nem megy be. Vagy ha olyan ügyben jön (pl. környezettanulmány), akkor meg miért ne engedném be?! A törvény szabályozza, mikor mehet be magánlakásba, csak úgy, hívatlanul. Egyéb esetben meg, ahogy a házigazda jónak látja. Szerintem.
9/13 anonim válasza:
és akkor hova mennek haza, barlangba?
10/13 anonim válasza:
Ha csak egyedül vagy a lakásban és 18 év alatti vagy akkor nem vagy köteles beengedni a rendőrt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!