Szerintetek is megérdemelte a nő? (vidi)
Reflex volt a biztonsági részéről. Valószínűleg én is így reagáltam volna, ha egy részeg idióta picsha elkezd ütögetni.
Hát majd a bíróság eldönti :D
Amúgy max. az lehet a kérdés, hogy a jogos védelembe belefér-e a dolog. Egyébként nem illendő dolog megütni egy embert, még akkor sem, ha irritálóan viselkedik. Persze az is igaz, hogy a videón azért nem érezhető, mennyire erős volt az ütés.
Meg.
A részegség nem felmentő hanem épp súlyosbító tényező, "Aki kardot ragad, az kard által vész el."
(az más kérdés, hogy a mai polkorrekt világban ezért simán elveszítheti az állását a biztonsági őr)
"Aki kardot ragad, az kard által vész el."
Igen, ez a középkorban még biztos törvény volt, de a civilizált világban kifejezetten ellentétes ezzel a jogrend.
Igen, azt nézem én is, hogy mekkora hisztirohamot kapnak egyesek. :D
Vicces.
„Remélem megtanulta a leckét a picsha, és legközelebb nem vetemedik rá, hogy férfire emeljen kezet.”
Ja, hogyha nőt üt meg az full rendben van? Vagy mi akart lenni ez a megfogalmazás?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!