Csendháborgatásért milyen bírság szabható ki?
Az a legkevesebb, hogy jelzitek a szomszédaitok felé, hogy buli lesz, ugyanis legalább tudni fogják mire számítsanak. Ha meg tudtok egyezni egy időben, akkor még a rendőröket sem hívják ki.
Ha viszont a rendőr kimegy, és intézkedik, akkor joga van akár ahhoz is, hogy a házigazdát előállítsa (ha már másodszor megy ki hozzátok), és ahhoz is, hogy a jogsértés elkövetésének eszközét, azaz a hangtechnikát lefoglalja.
Még nem volt nálunk buli, ez lenne az első eset. Természetesen szomszédoknak szólunk, csak sajnos előttünk van két panel sor, és nekik mind nem tudunk szólni. Csak ezért gondoltam. Szerintetek?
Köszi
Akár tekintettel lehetnétek másokra,akik esetleg másnap dolgozni mennek(tudod,olyan is van,aki hétvégén dolgozik).
Én sem örülnék,ha pár szórakozó gyerek miatt nem tudnám kipihenni magam.
Kicsit szervezzétek halkabbra a bulit.Egyébként soha nem értettem,mi a jó az agytépő hangerővel üvöltő zenében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!