Lehet ilyenkor feljelentést tenni? állatkinzásért,
Az egyik szomszédom kb. 5-6 hónapja befogadott egy kutyát.
a kutya kölyök és mindig elviszi a szomszéd cipőjét, a szomszéd heves természetű és mindig elveri a kutyát.
multkor a kutya akkorát kapott, hogy lerepült a teraszról.
ma szálltam ki a kocsiból és láttam a kutyát repülni, megfogta kivágta a kerítés felett dobta ki, 3 méter magasan legalább 10 métert repült, és a ház előtt volt a platós kocsi , amire a kutya ráesett.a plató szélére.
nem akarom jogtalanul feljelenteni, de ez nem állatkinzás?
basszus alig birom ki zokogás nélkül, látni ahogy a kutya puffan és nyüszítve rohan el.
de még él, és akkor mi van ha valami belső szerve sérül?
lécci segítsetek, ekora sza*ban még nem voltam, és nem vagyok egy lángész de annyit énis tudok hogy legközelebb nem a kutya hanem a 6éves kislány vagy a terhes feleség fog repülni ...
nem enm
a szomszédé a kutya
nem az enyém
és a szomszéd veri agyon akutyát
de csinálok videót is
köszi a tippet
ez már nem az első eset volt
bocsi ha félreértettétek gyorsan irtam
mindenképpen vedd fel videóra és vidd el a rendőrségre a videót mutasd meg , mond meg hogy feljelentést szeretnél tenni ez ellen az ember ellen..ők meg fogják tenni a megfelelő lépéseket.
vagy mond meg neki hogy felvetted videóra és adja oda neked a kutyát :)
szegény kutya.
írj privátot hogy hol lakik az ember elviszem én a kutyát :) jó lesz az én kiskutyám mellé játszótársnak (legalább nem kell mindig labdáznom vele :D)
Köszi a segítséget,
ha tudok videózok
Mindenképp jelentsd fel. Ha "nyoma" van, akkor mindenképp törődnie kell vele a hatóságnak. ha videó van, az még jobb.
Akármennyire el akarnak majd küldeni, ragaszkodj a feljelentéshez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!