Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy közeli ismerősöm hangulatb...

Egy közeli ismerősöm hangulatbeteg, s nem ritkán az üveg után is nyúl. Másállapotban és megzuhant állapotában egy számító ismerőse rendszeresen nagy összegekkel lenyúlja. Ez engem is kikészít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Bp. másik részén lakik, nem vagyok hozzá közel. Nem vagyok rokona. Tiszta állapotában bízik bennem, de hetente, kéthetente megborul az állapota.

Lenyúlás azt jelenti, hogy magas nyugdíjának fele, 2/3-a eltűnik... Ezután már pénzügyi gondjai vannak. (Megdolgozott érte.)

2017. okt. 17. 16:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Amiket felvetettetek, az mind "lebeg" a levegőben. A feljelentés, az "orvosi józanítás" és a pénzkezelés. Persze kijózanodva már hússzor is a pokolba kívánta az illetőt.

Én kezelhetem a pénzt, nem lesz gond, csak az idejében odamenés-adással lehet. És nehogy feltűnjön az illető, aki "szépfiú" és szinte megdelejezi...

A feljelentés azért (is) kell, mert egyszerűen támadni is kell - nevetséges, hogy "rettegnem kell" egy féreg feltűnésétől...

2017. okt. 20. 07:22
 12/15 A kérdező kommentje:
65 éves lesz - nem sok, csak tönkreteszi magát...
2017. okt. 20. 07:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy pontig próbáljon az ember segíteni annak, aki rászorul. De ha ő nem akarja és nem működik veled össze, akkor hagyni kellene.

Másoktól lehet megmenteni valakit, de önmagától a legnehezebb.

Magadat sodrod miatta veszélybe.

2017. okt. 20. 11:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Konkrétan hogy történik ez a lenyúlás?
2017. okt. 25. 12:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha a néni józan állapotában tisztában van a problémájával, hátha hajlandó lenne orvoshoz menni. Nem az alkohol miatt, mert az szerintem az ő esetében csak következmény, hanem a hangulatingadozásai miatt. Azon gyógyszerrel sokat lehet javítani, persze inni nem lehet rá. A pénzkezelés ok, de mint írod, vannak műtárgyak, akkor valszeg ékszerek is, valamint aláírathat valami nagy disznóságot a nénivel. I
2017. okt. 26. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!