Miért nem, vagy csak baromi ritkán lehet rendőrt látni az utakon?
Rendőrautót is szinte csak a belvárosban látni. De külső kerületekben nem, vagy csak iszonyú ritkán. Gyalogos rendőröket pedig..... Hát azt meg szinte soha. Hogy csak úgy sétálnak az utcán és járőröznek hát olyat nem tudom mikor láttam utoljára.
Miért nem küldik ki a rendőröket az utcára? Miért bent kuksolnak? Nem rendőrautóval oké, az sok pénzbe kerül a benzin miatt meg a szerviz. Hanem gyalogosan, biciklivel, rollerrel, bánom is én, csak nekem speciel nagyon ijesztő, hogyha van valami rendezvény, akkor tele a város rendőrrel, ilyenek mint pl. jobbik szimpatizáns tüntetést, melegfelvonulás meg hasonló retkekkor tele van a belváros rendőrrel, komolyan egy túrórudi papirt nem mersz eldobni, annyi van, máskor, meg máshol viszont egy darabot nem látni. Tehát kérdezem, miért bent vannak a rendőrök, s miért nem kint az utcán? Jobb is lenne gyalog, mint mikor autóval csak végigmennek azt kész. De az ilyen is ritka.
Pedig az ilyesmi tök biztonságossá tenné Csepelt, Kőbányát, 8. kerület durva utcáit, tereit.. Jah és nem is lehet rájuk számítani. Az ember ki se hívja őket, míg nem történik gyilkosság, mert addig nem érdemes. Ez szerintem felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!