Van esélyem, hogy átmegyek az egészségügyi alkalmasságin?
Figyelt kérdés
Van egy enyhe allergiám.-3.5-ös a szemem és szintévesztő vagyok.167 cm magas vagyok.
Átengednek így?Úgy tudom,hogy csak a komolyabb allergia a kizáró ok,a színtévesztés problémásabb,de az egyéni elbírálás szerint történik,ha meg nem engedik,akkor fellebbezhetek.
Az az álmom,hogy készenlétis legyek.
2017. aug. 27. 02:23
2/4 anonim válasza:
Szemmutetet javasolnak,egyebkent majd rajossz h nem poen akeszenletis elet,amikor annyit kapsz mint a gyari munkas es akkor rangatnak be amikor kedvuk tartja
3/4 anonim válasza:
allergiát ne is mond ott, a szintévesztést se !! nem baj ha alacsony vagy , gyúrjál, kell a tartás a határra !! kitartást, közdj az álmaidért , egyszer élsz !!
4/4 anonim válasza:
Leirnad hmilyennek kepzeled a keszenletis eletet, h ez egy alom neked?
Utana leirjuk neked, hmilyen igazabol,utana nem fogod elhinni, felszerelsz utana fel ev mlva,rajossz h hoppa, ez tenyleg szopo es huzol el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!