Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Most én vagyok a nem normális,...

Most én vagyok a nem normális, vagy akinek telefonáltam az?

Figyelt kérdés

Tüzijátékozik, durrogtat valaki pár utcával arrébb, telefonáltam a rendőrségnek hogy kezdjenek vele valamit, elmondtam hol van ez az egész, és ennyi történt:

-És mit csináljunk vele?

- Ha jól tudom ez csendháborítás, ráadásul petárdával, ami... (itt közbe vágott)

- De mit csináljak vele? Küldjünk ki azért oda valakit, mikor valószínű hogy mire kiérnének befejezodjon, vagy beszélgessenek pár percet és ugyan úgy folytassák?

Majd rám csapta a "kagylót", és csak lestem hogy ez mégis mi volt. Már vagy fél órája durrog, egyre jobban, gyorsabban, egyre többet, mélyebbet! Mit tehetnék, ha a rendőrség ennyire...???

2017. aug. 18. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
Jajaja, majd én is éjszaka fogom bömböltetni a zenét, mert nappal a hangos forgalom zavarja az élményt.
2017. aug. 20. 09:06
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
Ez a "telefonáltam a rendőrségnek" a leírtak alapján valamilyen helyi telefonszám lehetett. Legközelebb közelíts a helyes úton, hívd a 112-t és akkor nyoma lesz, ergo nem ráznak le ilyen könnyen.
2017. aug. 20. 10:09
 13/14 anonim válasza:
35%

Minden esetben 112!

Azt rögzítik, nem tehetik meg hogy elsumákolják!

Bármi baj van 112!!!

2017. aug. 22. 02:15
 14/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, ezt le felejtettem. 107-et hívtam.
2017. aug. 22. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!