A melegfelvonulások rendőri biztosítását ki fizeti?
te inkább egy idióta vagy, nem szociológus, mert amit beszélsz annak nincs alapja.... a melegek aránya nő... olvass kicsit utána, szociologuska, mert sajna nagyon rosszul tudod a dolgokat.. a rioi karneválon táncoló félmeztelen embereket, és azokat akik azzal kérkednek hogy szexelni fognak összehasonlitod azokkal akik az utcán szopnak és kefélnek azonosnemüvel??? Ha én azt mondom elmegyek wcre egy étteremben az ugyanaz mintha az étterem közepére sza..nék??? És a transzvesztiták??? Nézd már meg a felvonulást!!! Mennyi volt férfinak öltözve??:D
És a katólikus eszme rossz dolog??? Ember mi rossz dolog benne??? Gondolom az, hogy arra nevel, hogy a létfenntartáshoz egy nő és egy férfi kell... Vagy az, hogy aki templomba jár az általában nem bűnöző, hanem hiszi, hogy van szeretet is?? Nézd én elfogadom a véleményed, de akkor se tegyél ilyen hasonlatokat mert egyszerüen csak nevetségessé teszed magad.
""Te komolyan azt gondolod, hogy egy meleg férfi nőnek öltözik? Azok a transzvesztiták"""
Na ezen röhögök... a szociologusok szerint a transzik akkor heterók!!!
Az hogy a dédanyukád férfiruhába öltözött egy dolog, de ha dédapukád női ruhába öltözik akkor te nem vagy itt... És ezt ne sértésnek vedd.
Lehet, hogy a szociologus könyvedbe azt irták a transzik nem melegek, legalább ennyi a valószinüség alapja annak, hogy a melegek száma nem nő, ami szintén abban a könyvben lehet...
Sőt a melegbárokban a sok nőnek öltözött férfi biztos csajozni megy!!!:D
Fehér és cigány tényleg leget szerelmes, zsidó és buddhista is lehet, de van két nemi szerv ami különbözik és az Jóisten azért teremtette hogy életben tartsa a fajunkat... Ha már csak négy panda élne a földön, két kan, két szuka és a kan inkább a másik kanhoz közeledik akkor kihal egy gyönyörü állatfajta.... Azért lett férfi és nő, hogy egymáshoz vonzódjanak, ha ez nem igy van akkor az rendellenesség.
"összehasonlitod azokkal akik az utcán szopnak és kefélnek azonosnemüvel". Milyen melegfelvonuláson láttál te azonos neműeket szexelni?
"Mennyi volt férfinak öltözve??:D" 99.9% Az 1500-2000 fős felvonulásból évente 5-6 transzvesztita, ha van. Te voltál ilyen felvonuláson? Mást láttál?
"a szociologusok szerint a transzik akkor heterók" mint általában minden társadalmi csoportban, a transzvesztiták között is vannak heterók és melegek is. Egészen megdöbbennél, ha tudnád hány kőmacsó számol be arról, hogy ő bizony néha élvezi, ha női fehérnemű van rajta. Durva? Az. Az élet ilyen durván sokszínű, szerencsére. Aztán ott vannak a transzszexuálisok, akiknek semmi köze a transzvesztitákhoz, nem átöltöznek, hanem más neműnek érzik magukat, és más nem szerint kívánnak élni. Na köztük is pont ugyanúgy vanak heterók és melegek.
Ehhez nem kell szociológusnak lenni, bármelyik kicsit tájékozottabb és nem bődületesen előítéletes ember tisztában van a szexuális irányultság és a nemi identitás közti különbséggel.
01:16-os, mostmár kissé kezdesz idegesítő lenni, amugy semmi értelmeset nem írt csak pont az ellenkezőjét annak amit én leírok, pedig tudod jól, hogy nekem van igazam...
Az első kérdésedre a válasz... Tény hogy magyarországon nem fordul ilyesmi elő, mert könnyen lehet, hogy az ellenzők tábora a rendőröket is letarolva szó szerint szétverné a kis felvonulást, bár azért a képek alapján itt is volt provokáció, rozsaszin bibliával takarja el egyik a farkát, mocskos kereszténygyalázó feliratu táblák....
De biztos vagyok benne, hogy ha ugyanugy szabadjára engedik a melegeket mint amcsiban itt is ezt fogják csinálni, de ha nem hiszed ime néhány kép:
Ha büszkeségből, vagy már csak azért hogy ugyis neked van igazad, nem néznéd meg ezeket a képeket, elmondom, meztelenkednek, maszturbálnak, egymást elégitik ki szájjal, lepisilik egymást, egyszóval bizonyitják, hogy abszolut nem illenek a társadalomba... Ez van ha nagyon el vannak fogadva és csak a kemény ellenfellépés miatt nincs itt is ez. Még egyszer mondom nem lenne bajom a melegekkel, ha nem mutogatnák magukat, éljék a kis életüket, volt nekem is meleg munkatársam, sokszor beszélgettem is vele, nem akartam soha bántani, de ő is kijelentette, hogy elég, ha mindenki tudja róla,nem szégyelli de nem fog ilyen felvonulásokra kijárni, mert attól semmit nem változik az élete... Szóval nem azt mondom, hogy nincs köztük társadalomba beleillő, de akik a felvonulásokra mennek azok nem valók a társadalomba...
A második kérdésed: Én nem voltam a fesztiválon, mert nem érdekelt és az erőszak híve sem vagyok, hogy kővel dobáljam őket, én csak képeket láttam és videókat, ott sok volt nőnek öltözve, még több volt durván nőies:
http://www.youtube.com/watch?v=63bKIQq2Iqw&feature=player_em..
A harmadik mondókádnak megint semmi értelme, nehogy azt mond már, hogy olyan sok heteró ember transzvesztita!!!!
Dolgoztam melegdiszkóban kidobóemberként, és emlékszem
mennyi volt nőnek öltözve fiuként, legalább a társaság fele... Arra is emlékszem miket csináltak ott igen nyilvánosan, hát a heteró diszkókban ilyesmi nem történik, de mindegy is, mert ott csak ők vannak, csinálják...
A transszexuálisok meg más tészta, ők is rendellenesek, bár őket azért sajnálom, ők pont azért nem mennek a felvonulásra, legalábbis ha nem mennek, mert nem tartják magukat melegnek, csak rossz testbe zártnak..
A helyzet az, hogy ugyanarra amire képesek a melegdiszkójukban, arra képesek lesznek az utcán is, csak még félnek, az ellentől... Az emberek többsége pedig nem fogadja el őket, bárhogy szépited, és nehogy azt mond, hogy a többség hülye te meg a kisebbséggel vagy okos...
A másik válaszolónak: ezt én anno 2005-2006 környékén olvastam egy tankönyvben, és nemegy egyetemi tanár is mondta édesanyámnak, egyébként az aidsesek száma is egyre nő a körükben, ami már csak azért is veszélyes amiről korábban vitáztunk, hogy mivan ha egy hetero csak ugy kipróbálja????
A 21:35-ös vagyok. (2. oldal vége)
Kedves 22:02!
Nyugodtan burkolt sértegetésbe kezdhetsz, magadról állítasz ki bizonyítványt. Örülnék, ha linkelnél tanulmányokat, amik kimutatják, hogy a melegek száma nő, mert ilyen tanulmány bizony nem létezik. Légyszíves és szintén linkelj képeket és videókat felvonulásról, ahol az utcán szopnak és kefélnek, mert jónéhány felvonuláson megfordultam Vancouvertől Amszterdamon át Budapestig, és erre példát nem láttam. Milyen felvonulást nézzek meg milyen transzvesztitákkal? A múlt évit? Egyetlen nőnek öltözött férfi sem volt ott. Higgy nekem, ott voltam. Volt egy transznemű lány, de ő meg nem transzvesztita. Ennyi.
Mi a rossz a katolicizmusban? Hogy a pápa emberek millióinak a halálát okozza, az óvszer ellenzésével. Hogy a férfiak előbbrevalóbbak a nőknél, mivel egyházi-igazgatói tisztséget csak férfiak tölthetnek be. Hogy papi nőtlenséget támogatják, ezzel a természet törvényeibe beleszólva. Hogy meg akarják szabni másoknak, hogyan éljenek.
Kedves 22:19!
Pontosan. Vannak hetero és vannak meleg transzvesztiták. Bizony vannak, akik házasak, vannak akik gyereket nevelnek, és mégis transzvesztiták. Voltál már melegbárban, vagy csak az álmaid alapján vázolod fel, hogy tucatjaival hömpölyögnek arrafelé a transzvesztiták? Akik ott vannak, egyszerűen bulizni mennek oda. Mert ott nincsenek agresszív állatok, akik azért, mert mások önmaguk mernek lenni, beléjük kötnének. Vagy épp szórakoztatni mennek oda, mert a transzvarietéhez szükséges transzvesztita. Ha pedig az lenne a normális, hogy a férfi csak a nőhöz és vice versa vonzódhat, akkor az az állatvilágban is érvényesülne. Azonban nem érvényesül, mivel ott is van homoszexualitás. Tehát természetes dolog.
Kedves 07:48!
Ajánlom a konteoblogot. (konteo.blog.hu) Azonban az elméleted dolgozd ki jobban, mert az IMF-nek semmi köze ilyesmihez, javaslom, hogy inkább cseréld a WHO-ra.
Kedves 08:10!
Úgy tűnik a világ vezető pénzügyi körei Budapestről elfelejtkeztek, mert bizony az itteni melegfesztivál egyhetes rendezvénysorozata meglehetősen szűk költségvetési keretből gazdálkodik.
Nem csak a homoszexualitásért és a pedofíliáért, de a heteroszexualitásért is ugyanaz az agyterület felel. Ha elítéled a homoszexualitást, mert ugyanaz az agyterület dominálja, akkor ítéld el a heteroszexualitást is, mert azt is ugyanaz az agyterület irányítja.
A homoszexualitásból valóban nincs népszaporulat. Azonban történelmi okokból evolucionálisan létezik magyarázat a homoszexualitásra. Az ősközösségben még nem papa-mama-gyerekek alkotta a családot, hanem nagy közösségek nevelték a gyerekeket. És a néhány meleg, akik nem vállaltak sajátot, mások gyerekeire nagyobb figyelmet tudtak szentelni, így azok a gyerekek kisebb eséllyel tudtak mérges gombát enni, vagy tűzbe lépni.
Kedves 11:40!
Amit belinkeltél, az egy utcára szervezett szexparti, és köze nincs egy melegfelvonuláshoz. Persze, össze lehet mosni mindent, de ne feledkezz meg a heterók szexpartijairól sem! Igen, a melegek között is van, aki élvezi a nyilvános szexet, de egy melegfelvonulás ezzel köszönőviszonyban sincs.
Bocsánat, hogy megkérdezem, de nálad az is probléma, ha egy férfi nőies? Igen, vannak, akik genetikailag femininek. És igen, vannak, akiknek ezért pokol az életük. Van néhány hetero ismerősöm, akiket heti rendszerességgel sértegetik, mert egyszerűen feminin alkatúak. Szerinted ez normális, csak azért, mert nem kőmacsó alkatúak?
Szintén többször megfordultam melegdiszkóban, és többségében meleg fiúk és férfiak alkották a vendégkört. Néhány tucatnyi fag hag, akik nyálat csorgatni mennek vagy épp barátok miatt, és két kezemen meg tudtam volna számolni a transzvesztiták számát. Viszont ha többen lettek volna, az sem zavart volna, nekik is minden joguk megvan a szórakozáshoz.
Kimondtad a kulcsszót: az emberek többsége nem fogadja el őket és bizony ez itt a probléma. Ha elfogadná, a kutyát nem érdekelné, hogy vonulnak. Nem kerülne semmibe a biztosítás, mert szükségtelen lenne, és komoly sokmilliós bevételeket könyvelhetne el Budapest a turizmus miatt megnövekedett bevételek kapcsán.
Nem a kisebbséggel tartom magam okosnak, hanem egyszerűen a többséget tájékozatlannak az életben a legtöbb dologgal kapcsolatban. Kezdve ott, hogy mi a szabvány áramfeszültség az országban, folytatva ott, hogy hány százalék ÁFA van a kenyéren.
A heterók körében is egyre nő a HIV pozitívok aránya. Hatalmas szerencse, hogy Magyarországon még nem volt olyan HIV robbanás, mint pár éve Ukrajnában, de ez is bármikor bekövetkezhet. Ezért kellene mindenkinek óvszerrel szexelnie.
Kedves 21:33!
Én vagyok az a barom. Mert a katolikusok azt hiszik, hogy ők csak úgy az utcára vihetik a vallási identitásukat és vonulgathatnak mások nézeteit gyalázva. Bezzeg egy normális társadalomban, mint mondjuk Szaúd-Arábiában a rendőrök vernék szét őket a nép haragjával az élen és súlyos büntetésnek lennének kitéve, mert reklámozzák a vallási nézeteiket. (Nem vagyok a katolicizmus ellen, mindenki abban hisz, amiben akar. Csak fogtam a homofóbok retorikáját és alkalmaztam.)
A melegfelvonulás profitot termel a legtöbb nyugati városban. Rio de Janeiróban például súlyos dollármilliókat.
Ha csak az egyénre tartozna a nemi identitása, nem kellene mindenhol feltüntetni. A személyi igazolványon, a banki papírokon, mindenhol szerepel a nemi identitásod. Viszont érdekelne, hogy ezzel ki kérked? Talán a soviniszták, de mások aligha.
Kedves 21:07 (kérdező)!
A felvonulás célja nem a reklámozás, hanem az ünneplés és a megemlékezés. Megemlékezés azokról, akik a melegekért küzdöttek, és a megszerzett jogok megünneplése. A felvonulás egy normális városban egy össznépi karnevál, elképesztően jó hangulattal, sok turistával, temérdek nézelődővel. Ez egy fontos rendezvény. Évente egyszer, Muraröcsögén egy az önelfogadással küzdő fiú halkan megnézi a híreket az összes létező tévécsatornán, és ráeszmél, hogy nincs egyedül, mások is olyanok, mint ő. És ha ez segít megmenteni attól, hogy begyógyszerezze magát és emiatt meghaljon, akkor már megérte. Mert akármilyen szörnyű is az élete, ha ott van benne a tudat, hogy 5-6-7 év múlva elköltözhet A Városba, ahol önmaga lehet, az már sokszor éppen elég, hogy vegetálva, de életben maradjon addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!