Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A melegfelvonulások rendőri...

A melegfelvonulások rendőri biztosítását ki fizeti?

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 18:59
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Vagyis semmi gondod a melegekkel, csak látnod ne kelljen őket? Ez kicsit ellentétes, nem gondolod?
2010. máj. 27. 16:20
 12/40 clint ***** válasza:

Ebben semmi ellentét nincs, csak kötekedni akarsz...

teszem azt te nem vagy mondjuk kiszel tünde rajongó, akkor nem tetszene ha a tvben állandóan kiszel tünde lenne, ráadásul az utcán is kiszel tünde menne, és fel lenne háborodva, hogy te nem fogadod el kiszel tündét mint jó dolognak, de attól még nem fogod kiszel tünde halálát kivánni, és nem lenne bajod vele, csak ne kellene látni mindenhol.... ennyi.... az elöttedlévő válasz voltam...

2010. máj. 27. 20:29
 13/40 anonim ***** válasza:
Ha a tévében Kiszel Tünde megy, egyszerűen kikapcsolom a tévét. Ha pedig az utcán több ezer Kiszel Tünde jön velem szembe, először is jót röhögök rajta, mert abszurd dolog. Aztán pedig odébb megyek egy utcával, mert elképesztően nem érdekelne, hogy Kiszel Tünde sétál.
2010. máj. 28. 02:34
 14/40 anonim válasza:
Ki az a Kiszel Tünde?
2010. máj. 28. 10:02
 15/40 clint ***** válasza:

Jó tökmindegy, semmi ellentét nincs ebben, csak amióta kezd divatossá válni, mert ennyire mutogatják magukat, egyre többet látni, a szórakozóhelyeken a kiscsajok divatból nyomulnak egymásra, mível mindenhol ezt látni, és ennyire elfogadott már már sokan ki akarják próbálni....

Ennyi erővel a pedofilizmust is lehetne mutogatni. Igen az is létezik, nem érdekel csak ne kelljen ráerőszakolni az emberekre, mert a következő generáció egyszerüen beteg lesz!!!!

2010. máj. 28. 11:05
 16/40 anonim ***** válasza:

Aztán mi történik, ha kipróbálják? Most könyörgöm, el tudod képzelni magadról, hogy élveznéd egy azonos neművel? Nem. Na látod. Divatból nem kezd el senki a saját neméhez vonzódni, ugyanis a divat képtelen orgazmust okozni. Ráadásul amit te mondasz, azt jelenti, hogy egy faluban alacsonyabb a melegek aránya, mert ott kevésbé szokás a divatot követni. Ez mégsem így alakul. Végezetül pedig csak a magasabb intelligenciájú lényekre, emberekre és majmokra jellemző a divatkövetés és utánozás. Azonban a homoszexualitás konstans arányban figyelhető meg a macskáknál, heringeknél, díszpintyeknél, illetve szarvasbogaraknál.

A pedofilizmuson mégis mit kellene mutogatni? Egy pedofil az ártatlansághoz vonzódik, és erőszakkal létesít szexuális kapcsolatot olyanokkal, akiknek beleegyezési joguk sincs, de még visszautasításra is képtelenek. Gyakorlatilag nemi erőszaknak feleltethető meg, 14 év alatti fiatallal. Hol látsz párhuzamot a melegséggel? Homoszexuális aktus: kölcsönös beleegyezés alapján azonos neművel létesített szexuális kapcsolat. Most te az ember döntési szabadságát kívánod elvitatni?

2010. máj. 28. 19:15
 17/40 anonim ***** válasza:
19:15 - A kötekedést egyetemen tanítják, vagy wtf?:D
2010. máj. 28. 19:20
 18/40 anonim válasza:

19.15-ös: van fogalmad róla mennyire káros lehet, amikor egy kamasz, akinek még csak kialakulóban van a szexualitása ilyesmiket próbál ki divatból? Vagy ki se kell próbálja, elég, ha azt látja, hogy ez "menő"!?

Egyébként nincs problémám a melegekkel, ha a többi embert tiszteletben tartva melegek. Én se szexelek az utcán a férjemmel, meg nem reklámozom, hogy hetero vagyok, ők se tegyék. Közöttük is vannak normális, visszafogott, stabil párkapcsolatban élő emberek, meg a heterok között is hepciáskodó tulkok...

2010. máj. 28. 20:57
 19/40 clint ***** válasza:

11:05 vagyok...

Teljesen zagyvaság amit mondasz, anyám pszihologus a tankönyveiben is benne van, ahogy nő a média szabadsága annál több meleg lesz... Rengeteget nőtt a melegek aránya az elmult években, még az elmúlt pár évben is!!!!

És igen, a falvakban kevesebb a melegek aránya. A pedofilizmusról meg annyit, hogy ha azt is mutatnák a tvben sokkal több pedofil lenne. Van akiben benne van ez tény, de van aki azzá válik!!! Ja és mivan ha kipróbálják???

Nem én nem élvezném, de lehet más igen. Nincs olyan, hogy azért mert heterónak született nem válhat meleggé, és ezt nem kellene hagyni.. a homoszexualitás rendellenesség, el lehet fogadni, de nem kell mutogatni... A melegek már annyira túlzásba vannak esve, hogy egyenesen még mi vagyunk a rossz emberek akik nem kiváncsiak rájuk...

Nehogy már én egy rossz ember legyek csak mert nem akarom, hogy a jövendőbeli kölykeim, az iskolába melegekkel érintkezzenek, és azt lássák, hogy jó dolog fiuként lánynak öltözni, és fiukkal csókolozni... A másik meg lehet nézni amerikában mit tesznek az utcán a felvonulásokon, egymást sz...pják, szexelnek, álló farokkal vonulnak, ilyenkor bezzeg nem számit ha egy kisgyerek kinéz az ablakon... Mert el kell fogadni ezt is.

Itthon az ilyesmi csak azért nem történt még meg mert itt még próbálnak nekik ellenszegülni, de ha egyre több ilyen magadfajta melegvédő lesz, pár év és ez lesz a mi utcánkon is... ilyen beteg lett a világ sajnos.

2010. máj. 28. 21:04
 20/40 anonim ***** válasza:

19:15 vagyok.

20:57: Nincs fogalmam róla, világosíts fel kérlek, milyen káros lehet. Komolyan, vannak olyan országok, ahol már egy generáció felnőtt, akiket melegek neveltek, és a statisztikák bizony nem mutattak ki semmi eltérést a meleg és a hetero szülők által nevelt gyerekek orientációjában. Pedig azokat a gyerekeket aztán bőven érte "káros" hatás.

Védem a gyerekeimet a káros értékektől, nem viszem katolikus körmenetekre, mert tudom, hogy káros értékrendet közvetít. Ennek ellenére nem állok neki megdobálni a kántáló, gyertyával vonulgató öregembereket tojással, arra hivatkozva, hogy az egyház csak ne kapjon támogatást az én adómból. Márpedig kap.

Tiltsuk be a riói karnevált, mert félmeztelen férfiak és nők vonaglanak a kamionokon? Tiltsuk be a hetero felvonulásokat? Igen, a heterók is felvonulnak, a dudákat nyomogatva kérkednek, hogy összeházasodtak és végigszeretkezik az elkövetkezendő hetet.

Kedves 21:04! Szociológus vagyok, és közlöm, hogy te beszélsz zöldségeket. Egyáltalán nem nőtt a melegek aránya. Csak azoknak az aránya nőtt, akik felvállalják önmagukat, és nem egyedül öregednek meg, mint a macskás vénasszony a szomszédban, vagy az alkoholizmusba csúszott bácsikám. És igen, a falvakban pontosan akkora a melegnek született gyerekek száma, mint egy városban. Valóban kevesebb meleg él falvakban, mert a falusi melegek ha tehetik, többnyire fogják magukat és városba költöznek.

És ha kipróbálják... Most komolyan meg akarod szabni, hogy ki mit élvezhet? Kedves gyerekek, ne szexeljetek a házasság előtt, mert bűn. Ne szexeljetek óvszerrel, mert bűn. Ne szexeljetek azonos neművel, mert bűn. Mért lenne bűn? Az élet a szex körül forog. A férfiak borotválkoznak, mert a nők kevésbé vonzódnak a szakállhoz, a nők szőrtelenítik a hónaljukat, mert a férfiak azt preferálják. És ezt reklámozzák a tévében és óriásplakátokon. Hogy ez milyen visszataszító förmedvény... Ugyan már. Nem folyik melegségre nevelő propaganda. A melegek jogait illetve esélyegyenlőségét segítő lobbi viszont valóban létezik. És egyáltalán nem bánom, ahogy a borotvahab reklámjával sincs gondom, meg azzal a BKV megállókba kihelyezett új intim szőrtelenítő krém reklámjával sem.

Te komolyan azt gondolod, hogy egy meleg férfi nőnek öltözik? Azok a transzvesztiták. Áldásom rájuk, joguk van hozzá. Büszke vagyok a dédanyámra is, hogy mert férfiruhába öltözni és nadrágot húzni. Pedig pár vaskalapos rá is kígyót békát kiabált. Nem bánom, ha a gyerekeim látják, hogy fiú fiúval is csókolózhat. Igen, lehet két fiú is szerelmes és lehet egy fehér és egy cigány is szerelmes és lehet egy kapcsolatban a nő az idősebb vagy a magasabb. Most szólj hozzá, vadliberálisnak neveltem a gyerekem, és a kamasz nagyfiam ugyanúgy a lányokat hajtja, mint az osztálytársai. Vannak meleg meg roma meg zsidó barátai, még sem lett se meleg, se zsidó, de még csak romává sem változott.

2010. máj. 28. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!