Aki elvégzi a NKE - RTK bűnügyi nyomozói szakát és hadnagy, vagy főhadnagy lesz, az hogy kezdi a munkáját?
Én úgy tudom, hogy aki elvégzi az egyetemet az hadnagy lesz, vagy ha kitünő akkor főhadnagy. Attól még tiszt. Nem értem amit írsz...
Nincs probléma a járőrözéssel, de én úgy gondoltam, hogy egy nyomozó az nyomoz. Mind elméletben, mind terepen. Tehát nyílván sok papír munkát végez ami nem baj. De ha járőröznie is kell akkor az gondolom mindenképpen hátráltatja az éppen kapott ügyében.
Mint írtam: nem hiszem, hogy Te oda járnál... És különben sem említettem, hogy oda szeretnék menni. Jelenleg egy sokkal nehezebb egyetemre járok, s ezt nem lenézően mondom. Semmi baj azzal, ha valaki egy viszonylag könnyebb egyetemet választ, csak ne csináljon úgy mintha ez nem így lenne... Úgy teljesen ugyanannyira becsülendő és tisztelendő a döntése mint pl. egy áokra járónak.
Valamint Te kaptad fel előszőr a vizet és váltottál érthetetlen módon bunkóba.
Így én meg azt nem hiszem el, hogy neked bármilyen felsőoktatási intézménnyel állnál hallgatói jogviszonyban, mert alapvető szövegértési képességeid nincsenek és az álszent bicskanyitogató stílusod csak hab a tortán :)
Feltettél egy kérdést, válaszoltam tisztán, érthetően. Itt én meg is adtam a felvilágosítást, pont.
Kérdező!
Ugyanúgy kezdi a munkáját, mint bárki más....... aktázik, qurva sokat.
A rendőri (nyomozói) munka halála egyébként az adminisztráció.
Többnyire valamely városi (kerületi) kapitányság nyomozati - vizsgálati alosztályára megy, de vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!