A nyomozókat milyen gyakorisággal hívják be hétvégén?
Figyelt kérdés
Vagy ez helyfüggő?2017. ápr. 12. 16:58
11/17 anonim válasza:
:DD Látod, megint hülyeséget beszéltél inkább maradtál volna csöndben megint:D nem neked való. Nem vagy tisztában a fogalmakkal.
12/17 A kérdező kommentje:
Nincs kedvem veszekedni veled, annyiban igazad van hogy néhány dologgal nem vagyok tisztában még. De még van bőven időm ezeket megtudni. Na és erre már nem kérek tőled hülye választ. Köszi
2017. ápr. 14. 10:21
13/17 anonim válasza:
Megtévesztő lehet, hogy NKE-n külön szakirány van erre, még mindig így van egyébként. Annyi a különbség, hogy egyel több záróvizsgájuk van mint a bűnügyeseknek (gv-ből mily meglepő). Egyébként majdnem, hogy semmit nem számít, hogy bűnügy vagy gv... oda kerülsz ahol hely lesz.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is.
2017. ápr. 14. 18:30
15/17 A kérdező kommentje:
Ja és a gazdasági bűncselekményeket akkor ugyanúgy elvégezheti egy bűnügyi nyomozó is vagy akkor ezt a készenlétisek csinálják?
2017. ápr. 14. 18:36
16/17 anonim válasza:
Elnézést, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de úgy látom, hogy vannak itt hozzáértő személyek. Szintén a nyomozói munkával kapcsolatban lenne pár kérdésem. (próbáltam saját kérdést de nem igazán kaptam hasznos választ).
Kérdező! Még egyszer bocsánat, szívesen segítenék de sajnos nem tudok. :( Akinek pedig van "szakértelme" és ideje válaszolni pár kérdésre kérem írjon privátban. Köszönöm.
17/17 anonim válasza:
Nézzél már utána :D komolyan.... :D hülyeségek kérdezése helyett. A készenléti, oszlat,terültet - rendezvényeket biztosít, hatáskörükbe tartozik az objektumvédelem, jelenleg a határőzitet - mert a határőrséget az okosok szétverték - ők kísérek a randalirozni kívánó szurkolókat is stb. Iste... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!