Feljelenthetem őt?
Tényleg röhej az egész. Te letiltottad, ő ezen megsértődött és elmondta ezt más ismerőseidnek. De mivel te nem bírtad ezt elviselni ezért elkezdted zaklatni - amit persze tagadsz, mert több profilból irkálni és hívogatni valakit az nem zaklatás...
Úgysem fogod elismerni, lehet nem is annak élted meg, de kívülről akkor is olyan.
Kíváncsi lennék hogy tudod ettől majdnem elveszteni az állásásod, de gondolom olyan mondott ami simán felhasználható ellened és jogos is.
Végső soron saját magadat keverted bele egyre jobban egy ilyen hülyeségbe. Pont ezért kellene lezárnod magadban és nem újra elindítani ilyen felzaklató dolgokat. Feljelentheted, miért ne - a magyarok eleve ilyen feljelentgetős emberek, a bíróság sem fog meglepődni rajta, de nem lennék biztos abban hogy te úgy tudnád magad bemutatni mint egy ártatlan ember.
Más ismerőseimnek nem azt monda hogy letiltottam őt, hanem kompletten elkedzted velük bezsélgetni. Van egy ilyen beszélgetés. Szia irt az egyik simerősmnek: Szia Te vagy az (én nevemet írta) barátja? Tiltsd le őt mert nem nomrális, ha van kedved beszélgessünk, szivesen csevegeke emberekkel.
Tehát igy irt rá ismerősőmre. Ezek is megvannak, . persze hogy én meg felhuztam magam, mégis mit tehettem volan? hagytam volna ? Hogy az összes 338 ismerősőmre még akit én sem ismerek :D ráirjon?.. Bár azóta lehet már az összesre ráirt. persze hogy felhuztam magam ezen én .
Az egész világ hülye, csak te vagy helikopter...
(valóban rád férne egy alapos kutatás az agyad után...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!