Tényleg nehéz szakma a rendőr?
Tényleg olyan nehéz szakma a rendőr mint ahogy mondják ?
Például szoktam hallani hogy a kiképzők/tanárok az újoncoknak mondják hogy hogy akarnak maguk rendőrök lenni ilyen gyengén, stb.
Tényleg ilyen nehéz ?
De sok ismerősöm meg mondja hogy olyan nyomi rendőröket ismer hogy csak na. Az egyik mondta hogy tud egyet aki 140 kg, egyszer hülyeségből futottak és 50 méter után lefeküdt pihenni.
Kismillió szempontból lehet vizsgálni egy-egy szakma "nehézségét", de tökéletesen felesleges és értelmetlen.
A kőműves szakma nehéz? "Csak" téglákat kell pakolni egymásra?! Baromság! (Bocsánat!)
Minden szakmának van nehéz és kevésbé nehéz része, oldala.
A rendőrségen belül meg egyébként is lehetetlen ilyen általánosságban beszélni arról, hogy nehéz vagy nem nehéz, hiszen több szolgálati ág, és számtalan beosztás, feladatkör van.
Ha valaki könnyű szakmát akar, menjen el celebnek... :) (Elnézést kérek a megsértett celebektől! :D)
Értem.
Hát apám kőműves volt, így tudom milyen az a szakma. (nem segédmunkás, brigád vezető)
Sokan vannak akik lenézik őket mert irodában űlnek, hát betenném őket mellé! (már nem kőműves, lett jobb ajánlat máshol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!