Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Abban kérném a segitségetek...

Abban kérném a segitségetek hogy nem-e tudnátok olyan országot ahol nem állampolgársághoz kötött a rendőr szakma?

Figyelt kérdés

2014. okt. 26. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2014. okt. 26. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Okos kérdés. :)
2014. okt. 26. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Kuwait.
2014. okt. 26. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ötödjére teszed fel ugyanezt a kérdést!
2014. okt. 26. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:

A következő kérdésed az lesz, hogy van e olyan ország, ahol nem követelmény a helyi nyelv ismerete ahhoz, hogy rendőr legyél.

Tisztázzuk:

nincs se érettségid

se állampolgárságod

se nyelvtudásod

ez alapján utcaseprő se lehetsz.

2014. okt. 26. 11:55
 6/8 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy nincs érettségim?
2014. okt. 26. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Na, ilyet még nem hallottam. Általában a rezidens és az állampolgár között az a különbség hogy nem szavazhat és nem szavazható van ahol a hadseregbe sem léphet be. Mesélj, hol kell állampolgárság a rendőrséghez? Itt Kanadában nem, ezt biztosan tudom. Megnéztem hirtelen a londoni rendőrséget, ott sem. [link]
2014. okt. 26. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
12:24 Igazából a legtöbb országban tényleg szükséges állampolgárság, ez alól jellemzően épp az angolszász országok a kivételek, ahol a közösségi rendőr elméletek sokkal hamarabb megjelentek. Kivétel kivétele az Egyesült Államok, ott például csak néhány tagállamban lehetséges rendőrként felszerelni állampolgárság nélkül. Viszont szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ott a seriffi hivatalokba a seriff azt vesz fel, akit csak akar.
2014. okt. 27. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!