Abban kérném a segitségetek hogy nem-e tudnátok olyan országot ahol nem állampolgársághoz kötött a rendőr szakma?
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 10:28
4/8 anonim válasza:
ötödjére teszed fel ugyanezt a kérdést!
5/8 anonim válasza:
A következő kérdésed az lesz, hogy van e olyan ország, ahol nem követelmény a helyi nyelv ismerete ahhoz, hogy rendőr legyél.
Tisztázzuk:
nincs se érettségid
se állampolgárságod
se nyelvtudásod
ez alapján utcaseprő se lehetsz.
6/8 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy nincs érettségim?
2014. okt. 26. 12:00
7/8 anonim válasza:
Na, ilyet még nem hallottam. Általában a rezidens és az állampolgár között az a különbség hogy nem szavazhat és nem szavazható van ahol a hadseregbe sem léphet be. Mesélj, hol kell állampolgárság a rendőrséghez? Itt Kanadában nem, ezt biztosan tudom. Megnéztem hirtelen a londoni rendőrséget, ott sem. [link]
8/8 anonim válasza:
12:24 Igazából a legtöbb országban tényleg szükséges állampolgárság, ez alól jellemzően épp az angolszász országok a kivételek, ahol a közösségi rendőr elméletek sokkal hamarabb megjelentek. Kivétel kivétele az Egyesült Államok, ott például csak néhány tagállamban lehetséges rendőrként felszerelni állampolgárság nélkül. Viszont szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ott a seriffi hivatalokba a seriff azt vesz fel, akit csak akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!