Zsolti1999 kérdése:
Ellopták a kabátom, mennyi esély van rá, hogy meg lesz?
Figyelt kérdés
Tegnap este voltunk bulizni haverommal útközbe találkoztunk egy emberrel beszélgettünk vele és utána be ültünk egy helyre meginni egy italt. Kérte a kabátom, hogy próbálja fel oda adtam neki de utána már nem akarta vissza adni és elfutott. A nevét megmondta a facebookon is néztem biztos ő volt az. A rendőrséget egyböl hívtuk az adatokat felvették. Mennyi esély van rá, hogy meg lesz a kabát?2017. márc. 4. 10:25
2/11 anonim válasza:
Nulla. Megvan a blokk vagy bármi bizonyíték hogy a tiéd az a kabát? Különben egyszerűen azt fogja mondani hogy az az övé és nem fogod tudni bizonyítani hogy nem így van. Tanulópénznek azért jó lesz, vadidegennek semmit nem adunk oda egy pillanatra se.
3/11 anonim válasza:
Nulla. A rendőrség nem foglalkozik a bűnözőkkel, főleg nem piti kabáttolvajokkal.
4/11 A kérdező kommentje:
Nincs meg a blokk :/
Kérdezték a rendőrök hogy milyen színű,márkájú volt és hogy mennyibe került.
Ahol megittunk egy italt ott van kamera ott próbálta fel de hát akkor meg azt is tudja mondani a rendőröknek hogy az az övé és ő adta nekem kölcsön szóval így felesleges szerintem az egész
Vennem kell egy újat
2017. márc. 4. 11:59
5/11 anonim válasza:
A rendőrséget nem ezért tartjuk, nem érted meg? Az a dolguk, hogy szívassák az autósokat.
6/11 A kérdező kommentje:
De még azt se tudom hogy tettem e feljelentést mert a nevemet kérdezték az édesanyám nevét meg a kabátról kérdeztek.
Et feljelentésnek minősül?
2017. márc. 4. 12:42
7/11 anonim válasza:
Nem, ez csak a ruhalopások statisztikájához kellett.
8/11 anonim válasza:
te hülye vagy vagy csak drogozol,legközelebb ha valaki elkéri a vesédet az utcán azt is odaadod
9/11 árokpart válasza:
Az a helyzet, hogy akkor van csak esélyed , hogy megtalálják, hogy ha egy erre szakosodott bűnszövetkezetet lekapcsolnak és netán köztük lesz a kabátod. Ismerősöm kerékpárját is 2 év múlva egy ilyen akció keretében találták meg.
10/11 A kérdező kommentje:
Megtalálták a kabátom:) csak hát fel volt háborodva a gyanúsított, hogy ő nem vette el hanem csak kölcsön vette.
Kaptam egy átvételi elismervényt meg a kabátom és leis zárták.
Csak az lesz a para, hogy ha találkoznék vele és megismer mit fog reagálni.
2017. márc. 4. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!