Rendőrtiszti főiskolára, nyomozó szakra lehet érettségivel, szolgálat nélkül jelentkezni?
21:03:
Ha van kedved és ráérsz nem írnál nekem egy emailt privátban?
Öcsém is nyomozó szeretne lenni a Rendőrtisztin, és jó lenne egy hozzáértő személlyel beszélgetni ez ügyben.
Ne vedd kötekedésnek, de miért is lényeges, hogy "országos elit gimnáziumba" jársz? És miért is nem lenne kedved "még 2 évet szakközépben tölteni"? Csak mert ha az a célod, hogy mihamarabb munkába állj, akkor az rszki-t kéne elvégezned, mert az csak két éves, a főiskola meg 3.
00:28!
Mikor jelentkezik öcséd az RTF-re? Én most végeztem el az első évet (a vizsgák még hátra vannak), ha érdekel valami, tőlem is kérdezhetsz nyugodtan.
Üdv!
Nem szeretnél két évet szakközépben lenni?
Az rtf 3 éves.
Mit értenek "gyatra" alatt?
Itt se fenékig tejfel az élet a rendőrtisztin. Például sok szép és okos dolgot tanítanak, aminek nem vitatom a hasznosságát (pszichológia, szociológia stb.), csak az ember néha úgy érzi, hogy a "rendőr" képzés másodlagos ezek mellett. A helyzetet úgy lehet jellemezni, hogy pusztán arra elég ez a három év, hogy rájöjj, lóf*szt se tudsz, pedig nagyon sok mindent kellene tudod (és itt most csak a rendőr szakmai dolgokra gondolok). Amúgy nyomozó tiszthelyettesként is lehetsz, csak asszem valami szaktanfolyamot el kell hozzá végezni. De végül is a Te döntésed, ahogy jónak látod. Lebeszélni nem akarlak, mert a negatívumok ellenére én is imádok ide járni, és semmi pénzért nem cserélném le másik iskolára (felsőfokúra).
ez nem csak a rendőrtisztin van így utolsó:D
De ha már a kérdező jó gimibe jár menjen csak a rendőrtisztire.Igaz egy évvel hosszabb de legalább hadnagyként jön ki egy elég jó fizetéssel a tiszthelyetteséhez képest.
ÉS igen így is jelentkezhetsz csak gyúrjál a fizikai felmérőre.
Az elit gimnázium nem belépőjegy a rendőrtisztire.
Igen komoly felvételin kell átmenni, pl elég gyilkos a pszichológia, az orvosi, egyedül a fizikai az amire tudsz készülni, de kösd fel a gatyád, mert kb6-7×-es a túljelentkezés, és ha nincs min 90%-os fizikaid meg tezsted, gykorlatilag labdába sem rúghatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!