Szembesítést lehet kérni a sértettel?
"Majd aztán én is elkedztem bosszubol levelezeni az ő ismerőseivel, De neki már ez nem tetszett meg a sok profil"
Na itt a pont! Feltettel rolla pucer kepeket, vagy mit is irtal, kuldtel ismeroseinek?
Itt csak ugy nyerhetsz, ha a biro szemeben jatszod te is az artatlan kisfiut, ugy is kell oltoznod, hogy ne legyen kihivo, de ne is legyen egy elmebetegre utalo oltozkodes. (Felcipo, egy barna, fekete normalis farmer vagy ehez hasonlo jo modoru gatya, egy feher ing, ra egy lajbi). Ne pofazz bele semmibe, ha nem teged illet a szo, beszelj normalis hangnemben, es tanusits tiszteletet a lany irant is, aki feljelentett!
Ha nem tettel fel, kuldtel rolla pucer kepeket, akkor tobb mint valoszinu meguszod...bar modnom, ilyenkor a biro sokszor az erzelmeivel dont (pedig sosem szabadna), es kell lassa rajtad, hogy nem vagy perversz, elmebeteg, es hogy a lany tulreagalja a dolgot!
Ajanlom, hogy a hajad is legyen jomodoruva vagva, tetkokat meg ekszereket ilyenkor ne mutogass magadon megjeleneskor, es ne cigizz ragozz meg a kornyeken se, eleg negativ szimpatiat valthat ki tudatalatt!
Hidd el, a lany is ugy lesz oltozve, mint egy szuz kisleany, akit megrontottal, es a sarokba ott fog pityeregni, meg ugy fog tenni, hogy meg fel a latvanyodtol is...(na ez a legrosszabb eset lenne a szamodra)
UGYANAKKOR, a birosag akkor veszi at az ugyet, ha a rendorseg ugy iteli meg, vagy a lany vagy csaladja tovabbi feljelentest tesz kulon a birosagon! Tobb mint valoszinu, hogy nem lesz ebbol bajod, csak lett egy eleg komoly elettapasztalatod, amibol maskor okulni fogsz!
Ha erősnek, meg gengszternek érzed magad kérdező, mint aminek én is érzem magam, akkor tessék egy jó zene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!