Tisztelt magyar rendőrség! Lenne pár kérdésem önök felé! Tudnék ezügyben valamit tenni?
Tisztelt magyar rendőrség!
Lenne pár kérdésem önök felé!!
1- mit tehetnék akkor ha egy család meglopott közel 1.000.000 ft tal de viszont mindent tagadnának!
2- 2 db nagyértékű telefon van náluk ami az én nevemre szól és nem hajlandóak visszaadni, és az apuka azt mondta idézem: inkább széttöröm de akkor se adom vissza!
3- amiket én vettem dolgokat magamnak de nincs róla blokkom azokat hogy szerezhetném vissza?
4-amiket én vettem a családnak dolgokat " mert hatyúk halálát előadták" de arról sincsen blokkom azokat vissza vehetném e
5-egy rokonuk temetésére azt mondtam hogy 100.000 ft ot kölcsön adok és abból a tudtom nélkül az engedélyem nélkül és a jelenlétem nélkül adták át a 366.000 ft ot abból visszakaptap 53.000 ft ot de 313.000. Ft tal még tartoznak amit nem hajlandóak visszaadni de az ők elmondásuk szerint visszaadták annak a családnak akiknél voltam de én abból egy forintot sem láttam
6-a páromat elenem fordították és engemet is ő ellene mindenféle hazugsággal és ezt mind azért hogy meg tudják velem tenni ezeket a dolgokat mert tudták hogy a párom ha ezeket megtudná nem hagyta volna hogy ezek tovább történjenek
7-amikor kb 2.500.000 ft om volt és el akartam jönni nem engettek el visszalökött az apuka a puffra én kiabáltam az anyuka mondta hogy fogjam be a pofámat én akkor se fogtam be és az anyuka felált és 2x pofonvágott
ÉS EZEK ÜGYÉBEN MIT TUDNÉK TENNI ÚGY HOGY VÉGRE NEKEM IS HIDJENEK MERT 1000℅ HOGY VÁLTÍG TAGADNI FOGNAK MINDENT
DE HA VAN ÚGYMOND "TANÚIM" HOGY NÁLUK VOLTAM ÉS NÉMILEG BELELÁTTAK A DOLGOKBA AZ ELÉG BIZONYÍTÉK LENNE
PL: INTÉZET IGAZGATÓ NŐJE : az anyuka fent volt velem az otthonban és ellentmondást nem tűrően beszélt az igazgatónővel
VOLT GYÁMOM: ő amikor a végszámadásról adott papírt akkor minden elmondtam neki és azt mondta hogy jöjjek el onnan meg segít anyaotthont találni és a táblagépén el is kezdte mind ezt de én mondtam neki hogy nem merek eljönni onnan mert megvernek vagy hasonló dolgokat tesznek
VOLT NEVELŐM: írtam vele messengeren és inkább elköszönt mert tudta hogy nem magamtól irok neki
BANKOS ÜGYINTÊZŐ: A családból az anyuka bejött velem és akaratoskodott meg fennhangon közölte az ügyintéző hölgyel hogy márpedig ki kell adnia az ősszes pénzt ami a számlámin van 3.600.000 ft de azt nem adhadta volna ki csak 24 óra mulva előre kérvényezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!