Miért ilyen embertelenek a magyar rendőrök? Bővebben lent!
Tegnap este leszaladtam a boltba vásárolni és nem vittem magammal a táskámat csak a pénztárcámat! Minden adatom otthon maradt, két járőr pont engem igazoltatott és nem akart elengedni pedig minden adatomat bediktáltam neki és mondtam is, hogy itt lakom és csak a boltba mentem le!
Nem voltam szemtelen ráadásul udvariasan kértem, hogy engedjen el! Helyszíni bírság 5 ezer forint!
Nekem ez a pénz egy heti kosztpénz!
Innentől kezdve az életbe nem megyek el szavazni,
nem érdekelnek a magyar rendőrök többet nem fogok bízni egyikbe sem! És azt vallom, hogy a magyar rendőrök a leggyávábbak a világon és egy csepp emberség sincs bennük!
"Innentől kezdve az életbe nem megyek el szavazni,"
Ugye tudod, hogy ezzel semmit sem érsz el? A rendőrökre nem lesz hatással, csak te mondasz le arról a jogodról, hogy akár csak elméletileg is beleszólj az ország ügyeibe.
Mit írtak a csekkre?
Én még ilyet nem hallottam.
Jah,amúgy rendőr vagyok. Ilyet se kollégám, se én nem tettem,soha.
Emberek vagyunk, de a hülyéket nem szeretjük.
Az van a csekkre nyomtatva, hogy helyszíni bírság.
Tollal írta rá, hogy 5000 és azt mondta, hogy ezért be vihetett volna mert nem volt nálam semmilyen igazolvány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!