Miért ilyen embertelenek a magyar rendőrök? Bővebben lent!
Tegnap este leszaladtam a boltba vásárolni és nem vittem magammal a táskámat csak a pénztárcámat! Minden adatom otthon maradt, két járőr pont engem igazoltatott és nem akart elengedni pedig minden adatomat bediktáltam neki és mondtam is, hogy itt lakom és csak a boltba mentem le!
Nem voltam szemtelen ráadásul udvariasan kértem, hogy engedjen el! Helyszíni bírság 5 ezer forint!
Nekem ez a pénz egy heti kosztpénz!
Innentől kezdve az életbe nem megyek el szavazni,
nem érdekelnek a magyar rendőrök többet nem fogok bízni egyikbe sem! És azt vallom, hogy a magyar rendőrök a leggyávábbak a világon és egy csepp emberség sincs bennük!
A #20-as válaszoló vagyok, látom, voltak akiknek nem tetszett a megjegyzésem. Nekik javaslom, hogy keressenek rá a neten az OBH1076/2001 számú állásfoglalásra.
Megjegyzem, hogy a rendőrnek a tett intézkedésről jelentést kellett írnia, és az ismertetett tartalommal az elöljáróitól nem kapott volna dicséretet.
Igen, sajnos ezek a mai magyar rendőrök!
A dolgozó magyart akit így is eléggé kizsákmányolnak, még ők is húzzak, de a segélyes cigányok utcájába be sem mernek menni mert ilyenkor már tele a gatya!
Látom, itt a negatív hozzászólók minden egyes rendőrt személyesen ismernek.
Hagyjuk már az általánosítgatást!
Mielőtt rámrabolnátok: nem vagyok rendőr, nem is voltam soha.
Nem mondom, hogy minden zsaru szent, de aki gondolkodás nélkül szidja az összeset, kicsit elgondolkozhatna.
Velem is történt olyan eset, mikor a rend kedves őrét legszívesebben elküldtem volna a búsba, mert egy fellengzős p....cs volt.
De mindemellett nem szabadna elfelejteni azokat a rendőröket, akik korrekten végzik a feladatukat, mert higyjétek el, sokan vannak.
Te pont egy s.....ggfejet fogtál ki, de ezért nem kellene hergelni a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!