Ha rossz a szemem nem lehetek nyomozó?
Nagyon rossz a szemem, a bal -9,5 a jobb -7,5-ös és az minden álmom, hogy nyomozó legyek. Az ismerősem közül többen is mondták, hogy a rossz szem kizáró feltétele annak, hogy rendőr legyek -- ami alapja a nyomozóvá válásnak --. Az lenne a kérdésem, hogy tényleg amiatt mert rossz a szemem nem lehetek nyomozó? (Szemüvegem és kontaktlencsém is van mindkettővel tökelétesen látok.)
Egy sima rendőrnél ugye aki konfrontálódik a bűnözőkkel megértem, hogy miért nem lehet szemüvege, mert leesik eltörik stb. De én egy nyomozó szeretnék lenni, aki már megtörtént bűnügyeket oldja meg. Tulajdonképpen helyszínelő, tehát nagyon kevés az esélye, szinte semmi, hogy nekem kelljen a bűnözőket üldözni, meg verekedni velük.
Kérlek mondjátok, hogy van erre valami mód és nem a szemem miatt nem teljesülhet az álmom.
Ennyire rossz szemmel semmilyen rendvédelmi szervnél nem lehetsz semmi.
Amennyiben szemműtéttel rendbe lehet rakni a szemed(igen, drága) akkor van még esélyed, ha vissza tudnák vinni 0ra v 3 alá, am nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!