Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha setalok az utcan es egy...

Ha setalok az utcan es egy rendor igazoltatni akar akkor mondhatom neki hogy elobb ön igazolja magat kerem?

Figyelt kérdés
hogy biztos hogy rendor e es nem egy alruhaba bujt bunozo.

2017. febr. 15. 08:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8-as

Na igen. Ezek után senki nem akart megállni egyetlen rendőrnek sem.

(Korábban egy rendőrraktárt kiraboltak, onnan voltak az egyenruhák.)

A baj csak az volt, hogy 40-50 kilométerenként rendőrségi csekkpontok voltak, ahol ha nem állt meg a kocsi, fegyvert használtak. Szóval "22-es csapdája"...

Így aztán néhány hétre eléggé kiürültek az utak.

2017. febr. 16. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Az intézkedés végén elkérheted, de addig köteles vagy a személyazonosságod igazolására.

(Nem teljesen értem miért szeretné tudni a személyes adataidet és egy bűnöző, semmire nem jó az neki.)

2017. febr. 20. 01:25
 13/14 anonim ***** válasza:

"akkor még az volt a szabály hogy mindig akkora fegyverrel támadhatok amekkorával ő szóval ha nem lett volna nála fegyver csak puszta kéz akkor én se használhatok fegyvert, ha kés van nála akkor én is csak késsel"

Ne b*ssz, hogy ez a törvény rendőrökre is vonatkozott :O Mondd, hogy csak viccelsz...

2017. aug. 24. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez a kes a kes ellen egy hulyeseg.

Ha latod h egy 3x akkora ember all veled szemben es tamadolag lep fel siman hasznalhat a rendor kenyszerito eszkozt.

2017. aug. 25. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!